Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O to rozmowa z moim facetem

Polecane posty

Gość gość

mOWIE do niego ze mozna zapsiac dziecko na basen- aha. kazda odpowiedz na pytanie to aha. szalu mozna dostac. To nie normalne aby tak miala wygladac rozmowa.

Gość gość
Trzeba było myśleć wcześniej zanim sobie zrobiłaś dziecko, wtedy ci nie przeszkadzało że mongoł zna tylko jeden wyraz :-)

Gość gość
nie jest ojcem dziecka. jestesmy razem 2 lata i myle czy zwiazek z kims takim ma sens.

Gość gość
aha, no to co go ma obchodzić cudze dziecko?:D ja też bym odpowiedziała: aha. :D

Gość gość
Zapisz dziecko na basen czy joge-nie umiesz podejmowac decyzji...?!

Gość gość
to moze ojciec dziecka zaprowadzi je na basen ? - zapytaj masz prawo wyboru, jak nie ten to drugi moze sie przyda !

Gość gość
hehe pamietam jak ojciec mnie bral na basen, uczyl sie facet cierpliwosci za kazdym razem cala droge gadalem jak mi sie nie chce, dzisiaj zaluje ze nie trenowalem odrobine wiecej, bo warunki mialem fenomenalne:D

Gość gość
zawsze rozmawiam o takich psprawach ze swoim bo razem wcyhowuemy dziecko.

Gość gość
ja mojemu wycięłam taki numer: na każde moje pytanie jest "zrób jak uważasz" Nie pamiętam już co dokładnie zrobiłam, ale chyba kupiłam coś co on wspominał aby jeszcze w tym miesiącu nie kupować. On w szoku a ja: "no zawsze mówiłeś zrób jak uważasz to nie pytałam"

Gość gość
nieraz taka strategie jak on stosuje. jak cos sie pyta odpowiedam poslowkami tak nie ok.aha. i sie wtedy wkurza. a jak on tak robie to nie widzi problemu.