Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) wiem że dużo tu tematów o tym ale jednak mam problem. Półtorej miesiąca temu współżyłam z chłopakiem. Dodam ze było to w trakcie miesiączki (jakoś w 3-4 dniu). Miesiączki mam nieregularne, zawsze cykle miałam bardzo długie. Podczas seksu zabezpieczaliśmy się i byliśmy bardzo ostrożni. Tylko że okres spóźnia mi się już prawie 3 tygodnie. Dodam jeszcze że pare miesięcy temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i już raz po ich odstawieniu zdarzyło mi się że okres dostałam po dwóch miesiącach więc czy to może sie powtórzyć ? Może moje hormony troche zwariowały :/ Oprócz tego, kilka dni po seksie leciałam samolotem do Anglii (nie dość że zmiana ciśnienia w samolocie to jeszcze zmiana klimatu) a to podobno tez ma duży wpływ na miesiączke. A teraz dochodzi jeszcze stres związany ze spóźniającą się miesiączką. Od 2 tygodni pobolewa mnie podbrzusze, tak jakby sie okres zbliżał, ale coś nie nadchodzi :/ ciąże raczej moge wykluczyć na podstawie tych wszystkich czynnkików ? wiem ze powinnam zrobic test i zrobie tylko teraz siedze w domu, sklepu nie ma w okolicy, apteki tym bardziej i troche panikuje. HELP

Gość gość
Bzykanie obojetnie kiedy powoduje ciąże.O tym ucza w szkole podstawowej

Gość gość
Gościu ale pier**lisz głupoty

Gość gość
Bzykanie tylko w kilka określonych dni w cyklu powoduje ciążę bo plemniki do nie predatory

Gość gość
"Bzykanie obojetnie kiedy powoduje ciąże.O tym ucza w szkole podstawowej" za to w twojej szkole podstawowej zapomnieli wspomnieć ze do zapłodnienia potrzebne jest jajeczko, które wytwarzane jest podczas owulacji,a nie ktore jest sobie tam cały czas :/ lol

Gość gość
seks podczas miesiaczki jest ryzykowny owszem, ale wtedy gdy cykle są krótsze niż 28 dni. Jesli twoje są długie to mysle ze nie masz sie czym martwic

Gość gość
jak myślicie 4 testy mogly się mylić po miesiucu po stosunku nawet ponad???wszystkie negatywne robione rano?? robione w roznych dniach oczywiscie po 14 dniach od stosunjku je robiłam i jeden dziś rano

Gość ghgjhjhjkjkklk
Masz nieregularne miesiączki to nie wiesz kiedy akurat wypadają Ci dni płodne. Możesz być w ciąży albo i nie. Pomogę Ci, masz 5 zł, idź to apteki.

Gość ghgjhjhjkjkklk
A srrrry, nie doczytałam że nie masz apteki. To masz, przesyłam ci test ciążowy i----iii

Gość gość
To miało być do mnie????

Gość ghgjhjhjkjkklk
A co, r*****aś się i potrzebujesz pomocy ??? Jak tak to też i do Ciebie.

Gość gość
ale nie mam żadnych objawów ciąży, a nawet jesli byłabym w ciąży to byłby już 6-7 tydzień to już by mi coś dawało znać, jakieś bolące piersi czy inne objawy by sie chyba pojawiły. Do tego ciagle wychodza mi pryszcze, jak przed miesiączką. Może to pojęcie ''nieregularne'' to niepotrzebnie użyłam, bo nie mam ''raz 20 dni, raz 30'' tylko zawsze jest długi, nigdy nie miałam miesiaczki krótszej niż 30 dni. Prosiłabym o jakieś poważniejsze odpowiedzi. Stresuje sie a wy sobie żarty robicie :(

Gość gość
poza tym zabezpieczaliśmy się bardzo dokładnie i byliśmy ostrożni. Ja jestem niemal pewna że nie jestem w ciąży. Znam swój organizm i wiem że jakby to była ciąża to juz bym o niej dawno wiedziała. A wypowiedzi niektórych z was to są na prawde na poziomie głębokiej gimbazy ludzie :/

Gość gość
poza tym bałam sie że moze tabletki mi coś napsuły bo brałam przez 2 lata takie o bardzo dużej zawartości hormonów, więc moze mój organizm potrzebuje wiecej czasu zeby sie uregulować, albo co gorsza może to spowodowało jakieś problemy z jajnikiem albo jajowodem. nie wiem juz sama

Gość ghgjhjhjkjkklk
Gimbaza ro r***a się po kątach a potem nie wiadomo czego oczekuje na takim forum jak to, wypytując się czy przypadkiem nie jest w ciąży!!!! Poczekajcie zaglądnę do swojej szklanej kuli czy może ona ma jakieś info na temat tego co się dzieje w pochwie i macicy autorki... hmmmm. chwileczkę zakłócenia mam jakieś... Nie masz objawów ciąży ?? To czego chcesz???

Gość gość
ghgjhjhjkjkklk : boje sie że mój brak okresu może nie być spowodowany ciążą, ale np jakimiś powikłaniami po antykonceptach. Jeśli nie jesteś mi w stanie udzielić sensownej odpowiedzi w tym temacie to nie zaśmiecaj wątku :/

Gość gość
nie rozumiesz chyba w jakim stresie są kobiety w takich sytuacjach. Ja nie jestem osobą która "r***a sie po kątach'', jestem ze swoim chłopakiem 3 lata, i bardzo poważnie i odpowiedzialnie podchodzimy do seksu, wiemy że ta ''zabawa'' może skonczyć sie dzieckiem, nie jestesmy idiotami. Jak ostatnio nie dostawałam miesiączki przed 2 miesiące to tez sie stresowałam mimo ze robiłam testy i wychodzily negatywne. Na ten stres sie nic nie poradzi. Ale nie trzeba od razu szydzić. Nie umiesz pomóc - to sie nie odzywaj

Gość ghgjhjhjkjkklk
No tak..rzeczywiście, zdiagnozować Cię może każdy przez internet tylko nie ja . Ile masz lat? nie masz aptek, sklepów i lekarzy też??? a to już wszystko wyjaśnia.

Gość gość
nie bez przyczyny mówi się że robienie testu ciążowego to najgorsze 5 min w życiu każdej kobiety. To jest bardzo stresujące bo sama też przez to przechodziłam wiec wiem jakiej palpitacji serca można dostać jak sie czeka na wynik :/

Gość ghgjhjhjkjkklk
Up... a pytałaś się ludzi na forum czy jesteś w ciąży, a jak nie to co Ci jest ?....jeeepppp

Gość gość
mam 23 lata. Tak akurat wyszło że jestem w miejscu gdzie nie ma aptek i sklepów, w takim miejscu mieszkają moi rodzice. Samochodu nie mam,a nie powiem ojcu ''jedź mi po test ciążowy'' bo bym dopiero miała fete na chacie :/

Gość gość
dobra, poczekam sobie, może ktoś rozumniejszy przemówi :/

Gość gość
jeśli nie podoba ci sie rozmaiwanie na takie tematy na tym forum to nie wiem po co to wszystko w ogole piszesz ..... ?! lubisz w******ć innych ? Gratuluje hobby!!!!!

Gość ghgjhjhjkjkklk
A nie możesz powiedzieć, żeby ojciec zawiózł Cie do lekarza?

Gość ghgjhjhjkjkklk
ja nie w******m tylko brutalnie chce Ci przetłumaczyć, że to bez pisanie o tym na forum. w głębi duszy jestem dobrym człowiekiem...taaak

Gość gość
do mojego lekarza musiałby mnie wieźć 200 km, bo tak daleko mieszkają moi rodzic e od mojego miejsca zamieszkania.

Gość ghgjhjhjkjkklk
miało być (* bez sensu), a wyszło jak zawsze...

Gość gość
do mojego lekarza pójde jak wroce do siebie do domu, ale to dopiero bedzie za 4 dni, w tym czasie chcialam zabic czas i pogadac o tym na forum. MOJA WINA, MOJA BARDZO WIELKA WINA !

Gość gość
jakoś inni jak pytaja o takie rzeczy na forum to dostaja sensowne rzeczowe odpowiedzi, ja widać miałam pecha :/

Gość ghgjhjhjkjkklk
Nie musisz iść do lekarza, tego który jest akurat w Twoim miejscu zamieszkania. Są inni.. tam gdzie teraz jesteś. A zresztą nie wiem gdzie jesteś, może i nie ma.