Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastowy młynarz

co robic

Polecane posty

Gość miastowy młynarz

witajcie chodzi o moją znajomą,ostatnio mi powiedziala zebym zadzwonil jak bede sie chcial spotkac wiec zadzwonilem a ona powiedziala ze nie da rade bo jest zajeta a ja jej powiedzialem ze jak bedzie dac rade zeby ona zadzwonila do mnie lub napisala czy dobrze zrobilem czy powinienem czekac teraz na jej krok czy znowu zaproponowac spotkanie??

Gość miastowy młynarz
pomoźcie

jak znam życie to nie zadzwoni. Już teraz się wymigała. Powinieneś spróbować jeszcze raz a jak znowu powie, że nie ma czasu to znaczy że wcale nie chce się spotkać. Ewentualnie spytaj- kiedy będzie miała czas?

Gość miastowy młynarz
ja w takim razie nie rozumiem kobiet,to po co mi zrobila nadzieje?

Gość gość
byłeś takim kołem zapasowym miała cię w odwodzie, jakby nie wyszło z jakimś tamtym, to wtedy Ty byłeś pod ręką, widocznie wyszło z tamtym to Ciebie sobie odpuściła, ot i zagadka rozwiązana :)

Gość miastowy młynarz
:'(

Gość gość
nie ladnie sie zachowala,nie pisz do niej,bedzie Tobą pomiatac

Jeśli to chodziłoby o mnie to sprawa wyglądała tak że ja czasami też tak mówiłam facetom jak byłam zmęczona czy coś. Ale gdyby ktoś z kim nie znam się dobrze powiedział zadzwoń ty to nie wiem, raczej nie dzwoniłam. Jak trafiłam na swojego męża to też niby miałam do niego zadzwonić ale nie zrobiłam tego, bo on mi się b. podobał i nie chciałam żeby pomyślał że mi zależy;) w końcu wtedy go jeszcze nie znałam. Leżałam u masażystki jak zadzwonił:) poczułam się jak w filmie ja jak królowa, ktoś mi plecy masuje a w słuchawce głos przystojniaka,,czy nie zechiałabyś się spotkać ze mną dziś wieczorem,zapraszam cię na kolację:)''Jeśli ci zależy na niej to nie zostawiaj jej tego, najwyżej się nie uda zawsze jest ryzyko-kto nie ryzykuje ten nie ma:)

Gość miastowy młynarz
nie bede juz wiecej prosil mam swoj honor

Gość gość 2222222
Niejednemu honor popsuł życie. Mnie już bycie honorowym przeszło parę lat temu...

Gość miastowy młynarz
tak ale skoro ktos nie chce to nie mizna sie narzucac...

Gość miastowy młynarz
nie można* bo wy kobiety same nie wiecie czego chcecie najpierw obiecujecie a potem nic nie robicie

Gość gość
widocznie nie jestes w jej typie albo zle ją zrozumiałeś