Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszczepiono mu penisa

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak w młodym wieku stracił przyrodzenie w wypadku. Po kilku tygodniach znalazł się dawca i dokonano przeszczepu. Operacja zakończyła się sukcesem, Darek jest w pełni sprawnym facetem. Poza małą blizna u nasady penisa nie ma żadnych odkształceń itd.Jednak pojawił się problem. Problem jest we mnie. Gdy się kochamy to nie mogę przestać myśleć że jest we mnie członek pobrany od truposza. Nie mogę się całkowicie rozluźnić. Nie miewam przez to orgazmów. A już w żadnym wypadku nie potrafię wziąć go do ust. Darek wciąż się obrusza i nie może pogodzić się z tym.

Gość gość
dziewczyny poradźcie coś, błagam

Gość gość
idź do psychologa i regresingiem wymaże Ci w psychice blokadę. Opisz czy Twój mężczyzna ma normalny wytrysk nasienia i czy plemniki są zdrowe/płodne? Ważniejsze są plemniki a nie penis, gdyż w przypadku ciąży miałabyś dziecko spłodzone jednak przez żyjącego męża.

Gość gość
a jeśli idzie o brak orgazmów, to naucz się ich dildem wielkości penisa Twojego chłopaka. Dildo posmaruj KY dla poślizgu i powinno wystarczyć ok. 50. masturbacji by nauczyć się orgazmu. Powodzenia.