Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronkarin

Dla dziewczyn chcących wyszczuplić twarz

Polecane posty

Gość wronkarin

Tego lata przez przypadek odkryłam jak wyszczuplić twarz za pomocą kremu. I to nie jakiegoś, który kosztuję fortunę, a zwykłego termo-kremu do ciała. Jak? Słynne kremy mające działanie grzewcze, spalające tkankę tłuszczową, poprawiające krążenie np eveline mogą nie być 'szałem' jeśli chodzi o pielęgnacje czy wyszczuplanie ciała ale po nałożeniu na twarz działają cuda. Postanowiłam wykonać eksperyment na swojej twarzy i po miesiącu stosowania buzia wyszczuplała mi całkowicie :) Było to zawsze moim problemem, ponieważ jestem szczupłą osobą ale miałam chomiki i drugą brodę... po używaniu kremu wszystko zniknęło bez skutków ubocznych.

Gość gość
Najlepiej na wyszczuplenie twarzy robi praca w kamieniołomie po 20 godzin dziennie!

Gość gość
Jeszcze zatęsknisz za tym tłuszczykiem na twarzy. Z wiekiem niestety ilosc tkanki tłuszczowej na twarzy maleje i to jest własnie oznaką starości. Największa glupota jaką czytałam - smarowanie twarzy kremem wyszczplającym. Następny mózg do wymiany!

Nie ma to jak oczerniać ludzi w Internecie, prawda? Założyłam temat dla dziewczyn, którym takowa krągła buzia się nie podoba. Zapomniałam, że pisząc cokolwiek w Internecie, a zwłaszcza na forum daje powód do wymiany mózgu :) Zdaję sobie sprawę, że na starość twarz traci jędrność i konsystencje ale to chyba mój wybór co ja z tym robię. Tobie, drogi Anonie, radzę przemyśleć zachowanie na forach. Pozdrawiam.

Gość gość
a ktory konkretnie krem masz na mysli ?

Gość gość
też tak kiedyś robiłam używałam tego brązującego z Eveline, miałam dwa w jednym czyli wysmukloną, ujędrnioną twarz plus ładny zdrowy koloryt gdy smaruję twarz samoopalaczem boki twarzy zawsze smaruję dwa razy bo jestem pyzata i mam okrągłą twarz wyglądam pełna na buzi nawet gdy ważę 55 kilo przy 170wzrostu smaruję też pod brodą by ukryć podwójny podbródek używanie ciemniejszego pudru na boki twarzy i podbródek to stary trick makijażystów

Gość gość
skutki uboczne mogą być niestety. Chociażby rozszerzone naczynka na twarzy. Nie wierzę w takie działanie balsamów i nie użyłabym czegoś takiego na twarz.

Gość gość
do tej pory nie wymyślono wyszczuplającego kremu ( takiego który ma potwierdzone działanie), ewentualne działanie wyszczuplające to efekt masażu, który się wykonuje mimochodem przy nakładaniu jakiegokolwiek kremu.Równie dobrze może to być Nivea.

Gość gość
Co za psychol to wymyślił, ze balsam w dodatku rozgrzewający na twarz nakładać. Mam nadzieję, że nikt nie będzie się do tego stosować.