Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba jestem

Ile czasu potrzeba zeby schudnac 20 kg

Polecane posty

Gość gruba jestem

Mam zamiar stosowac diete 1200 kcal, dostałam ją od lekarki. Jak długo zajmie mi zrzucenie 20 kg na tej diecie?

Gość gość
6 miesięcy conajmniej

Gość gość
tez bym zaczela ale nie wiem co jesc , ile , czego , tez mam spora nadwage

Gość gość
Mi zajelo 20tyg=5 miesiecy. Dieta od dietetyka.

Gość kitkakitka
tu nie tylko o diete chodzi, 20kg to poważna różnica, i powinna być zbyt g***towna, z resztą mało komu się to udaje :p aale to zależy czy właczasz aktywność fizyczną,bo na samej diecie to hohohohoho potrwa albo i dłużej, moim celem było 10kg trwało to 3miesiące, ale ja więcej ćwiczyłam,brałam figurę extraslim na spalanie, biegałam,jeżdziłam na rowerze, nie pilnowałam jedzenia za to. w gruncie rzeczy to też bardzo indywidulana sprawa

Gość kitkakitka
g w a ł t o w n a miało być, nie wiem co to za cenzura

Gość Olcia Dubicka
To kiedy schudniesz różnie bywa, każdy organizm jest inny i chudnie w swoim tempie więc nikt nie jest w stanie Ci napisać ile to zajmnie ;/ Mnie pani u której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że preparaty są sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój