Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginger123

seks w hotelu

Polecane posty

Gość Ginger123

Hej, Mam może i błahe, ale nurtujące pytanie. Zacznę od syntetycznego opisu mojej sytuacji. Spotykam się z facetem. On jest w trakcie rozwodu (bynajmniej nie ja jestem jego powodem) i wynajmuje mieszkanie ze swoim przyjacielem. Ja mieszkam z rodzicami (dość konserwatywnymi). Nie tworzymy typowego związku, po prostu chodzimy na randki, uprawiamy seks itp., ale pochodzimy z małej miejscowości i nie chcemy się z naszą znajomością afiszować, m.in. ze względu na jego byłą żonę ale głównie ze względu na stare, dobre, zaściankowe "co ludzie powiedzą" (tzw. "Polską w ryj"). Spotykamy się u niego, ale trochę brakuje nam intymności, bo jego kumpel zazwyczaj jest w domu (a jak wiadomo odgłosy godowe zza ściany są dla współlokatora dość żenujące a z naszej strony bardzo nieeleganckie). Ja studiuje zaocznie, wiec co drugi weekend wyjeżdżam za miasto i śpię w hotelu. Wczoraj on zaproponował, że dojedzie do mnie wieczorem po pracy i zostanie ze mną na cały weekend. Wszystko w porządku, tylko ja nie bardzo wiem jak mam się w związku z tym zachować w tym hotelu. Czy powinnam podczas rezerwacji podać swoje i jego nazwisko i czy on powinien się zameldować i wylegitymować w recepcji? Ja osobiście wolałabym aby jedno z nas pozostało anonimowe i na przykład zarezerwować pokój na nazwisko ja+1 i żeby to drugie nie musiało się legitymować, tylko poprostu weszło do wskazanego pokoju zarezerwowanego na nazwisko "X". Czy ktoś wie, czy taki manewr jest wykonalny? No i jeszcze kwestia zapłaty za hotel. Z jednej strony to ja muszę jechać na zajęcia, więc tak czy siak wynajęłabym ten pokój z nim czy bez niego, ale z drugiej strony on zaproponował że do mnie dojedzie no i jest mężczyzną. Które z nas w takim razie powinno pokryć koszty noclegu, czy może każdy za siebie?

Gość Miss Luwr
wynajmujesz pokoj wynajmujesz prostytutke i szafa gra :classic_cool:

Kto powinien pokryc koszty noclegu ? Ludzie, jest XXI wiek, a wy macie takie problemy ? Jakbys i tak miala za to zaplacic, to po co mieszasz w to faceta? To tak jakby on mial placic za to ze sie z Toba przespal, ja bym dziewczyne wysmial w oczy gdybym uslyszal ze mam za to zaplacic :D

Gość 0 Terenia 0
On ma płacić, skoro chce się r****ć w ekskluzywnych warunkach to niech buli 🖐️

Gość Doświadczony przez życie
W hotelu powinno wystarczyć podanie danych jednego lokatora. On nawet nie musi być w recepcji, wystarczy, że Ty po niego zejdziesz i wprowadzisz do pokoju. A kto zapłaci zależy tylko od was. Może zapłacić na przykład Bank (jeżeli któreś z Was posiada kartę kredytową).

Ale niektore kobiety to jednak maja cos nie tak pod kopula "on ma placic skoro chce sie r****c" no nie moge z tego tekstu :D:D:D Twoj facet musi miec z Toba przej****e, skoro udostepniasz mu swoja szpare tylko wtedy gdy zaplaci, smieszna jestes i zalosna

Gość Ginger123
Przeciez ani razu nie powiedzialam, ze jak chce po******ć to musi płacić. Poprostu zastanawiam sie czy wyrwac sie ze swoja karta kredytowa przed szereg czy dac mu szanse. Bo juz raz jak się wyrwalam w restauracji, to strasznie sie obruszył, ze przeciez to on mnie zaprosil, a tym razem nie jest do konca jasne kto kogo zaprosil, wiec mam dylemat. tyle...

Nie mowilem o Tobie, tylko o kolezance ktora sie wyzej wypowiedziala. Jesli Ty bedziesz pierwsza w hotelu, to normalne, ze Ty zaplacisz za pokoj, jak on przyjedzie i zapropnuje ze zaplaci to wtedy sie zastanowisz, jak nie zaproponuje, to wiadomo kto zaplaci i tyle. Proste