Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula napiórska

dietadietadieta

Polecane posty

Gość paula napiórska

Witam wszystkie piękne Panie:) Jako,że wszystkie fora na które do tej pory trafiłam są już nieaktywne lub spamowane ,zapraszam na moje nowe forum,które możecie tworzyć razem ze mną.wystarczy chęć zrzucenia wagi,bo motywacji i mobilizacji będziemy szukać tutaj:) moja historia z dietą jest bardzo długa,kręta,upstrzona słabszymi momentami i co za tym idzie niesamowitym jojo. zapraszam gorąco,bo wierzę ,że tak będzie nam łatwij.razem wybierzemy dietę, ćwiczenia,będziemy dzielić się wskazówkami. Paulina;wzrost 168cm,waga ok 70 kg,do zrzucenia ok 8kg. POZDRAWIAM CIEPLUTKO:)

Gość Koniczynka27
ja 170cm, 63 kg, do zrzucenia 6kg. walczę już jakiś czas, nie obżeram się, ćwiczę,ale waga nie spada, dostałam od koleżanki figurę extraslim na spalanie, jutro z nią zaczynam, znasz może ten produkt? albo jakie ćwiczenia stosować,żeby spalać więcej kalorii?

Gość Olcia Dubicka
Jest tu pełno takich tematów więc mało osób może się dołączyć, a ja mogę napisać jak ja sobie poradziłam :) Mnie pani dla której zajmuję się potomkami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co także nasila mój spokój

Gość gość
coś mi tu reklamą pachnie:) a do poprzedniej Pani mam pytanie;co z tym robimy?bo ja już dosyć mm tej grubej d**y:)

może wybierzemy razem jakąś dietę i razem zaczniemy się odchudzać? ja stosowałam np. 1000kcal,ogólnie bez zastrzeżen,jedzenia jest w niej sporo,problem w tym ,że po pewnym czasie organizm się uodparnia,waga stoi....i traci się mobilizację.moja mama w ostatnich 2tyg stosowała dietę warzywna.schudła ok 6kg,efekty widać,ale nie wiem czy wytrzymałabym:(