Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które lepsze Maria czy Zofia

Polecane posty

Gość gość
Masz oko do d**y jednym slowem :) pytac przyjaciolke a anonimowa frustratke bez wlasnego zycia to jak na moje oko 2 rozne sprawy :)

Gość gość
jakby chciała zasięgnąć opinii jednej osoby - przyjaciółki to by to zrobiła, a ona pewnie chce poznać opinię większej ilości ludzi. masz w czymś problem to idź do psychologa.

Gość gość
Mysle, ze osoba ktora zasiega opini obcych ludzi I od nich uzaleznia swoj wybor. W takiej sprawie jak imie swojego dziecka, powinna udac sie do ppsychologa.tak na marginesie. Wy juz ludzie na prawde nie macie wlasnego zdania? A co bedzie jak bedzie 50 na 50? Zalozy nowy temat? Ani zofia ani maria nie podoba mi sie w ogole. Maria brzmi troche lepiej ale maryska tak nie bardzo a gwarancji, ze kazdy bedzie wolal marysia nie ma.

Gość gość
wy to ludzie tępi jesteście i za bardzo wszystko do siebie bierzecie, albo po prostu jesteście wredni z natury, takie geny nic nie poradzisz. ja tam nie widze niczego złego w tym że ktoś zadaje takie pytanie na forum publicznym. koniec końców i tak dadzą takie imię jak im się spodoba, a tutaj można tylko poczytac opinie. ja nadałam imię takie jakie mi i męzowi się podobało, mimo ze się tu wcześniej naczytałam dużo uszczypliwych komentarzy, i co to dało? nic. i tak daliśmy tak jak chcieliśmy.

Gość gość
To ja się wypowiem jako Maryśka...:)osobiście nie lubię swojego imienia...Maria w urzędach itd. brzmi ładnie...w szkole Marysia jeszvze ok...ale jak teraz się przedstawiam w wieku lat 33 to mam dylemat...no bo nie powiem hej jestem Maria....bo brzmi jak stara baba a jak powiem cześć Marysia jestem ...to jak jakaś cipolinda:)mojej mamie zawzze powtarzałam że z imieniem to się nie popisali:):)

Gość gość
wolę Zosię, ale też bez szału

Gość gość
Cipolinda wymiata. I tyle w temacie :)