Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierzecie wszystkie ubranka nowe dla maluszka

Polecane posty

Gość gość

jeszcze przed narodzinami ?

Gość gość
oczywiście, że tak, a niby kiedy mam to zrobić?

Gość gość
to normalne, oczywiście że tak. piorę w płatkach mydlanych i nastawiam na dodatkowe płukanie, jestem nadgorliwa i jeszcze prasuję na lewej stronie :D

Gość gość
a wyobrażasz sobie żeby to robić po narodzinach? bo ja nie

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
Upralam nowe w 30 stopniach i w loveli z dodatkowym płukaniem. Jak miałam używki to w 40 stopniach. Nie uprałam rozka ,wkładu pościeli.Upralam poszwy i baldachim.

Gość milusnik66
Hejka :):) Polecam proszki do prania z tesco które są bardzo dobre i piorą bardzo znkomicie :):) http://tesco.okazjum.pl/

Gość gość
ja piore od narodzin w persil sensitive i moje dziecko nie ma zadnych skutków ubocznych typu uczulenie

Gość gość
Witam :) Ja nowe ubranka piorę w 30 stopniach w proszku persil sensitiv dla dzieci, w płynie zmiękczającym i w płynie hipoalegricznym lovela, po czym ustawiam pranie na antyalergiczne i pierze mi się ponad 2 godziny. Z ubrankami używanymi robię dokładnie to samo, z tym że nastawiam na 40 stopni. Później prasuję wszystkie ubranka w parowym żelazku. Nie wyobrażam sobie dać ubranko dla małego dziecka prosto z wieszaka. Skóra niemowlaka jest narażona na wszystkie niedogodności wiszące w powietrzu i na różnych przedmiotach.

Gość gość
niedogodności widzące w powietrzu i n przedmiotach? hahaha prać ubrania trzeba bo one zawierają chemikalia typu ołów itp. trzeba je też prać ze względu na użyte barwniki