Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres czy poronienie

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam bardzo trudne pytanie. Nie wiem co robić. Zacznę od tego, że ostatni okres zaczął mi się 27.8 skończył się 30.08.13r. na drugi dzień uprawialiśmy z mężem seks bez zabezpieczenia. Początkowo myślałam, że ciąża w tym czasie jest niemożliwa bo są wtedy dni niepłodne, ale potem trochę poczytałam i znalazłam przykłady dziewczyn, które zaszły w tym czasie w ciąże. Cykle mam zawsze regularne 28-dniowe. Jakieś 10 dni temu zaczęłam się dziwnie czuć, miałam mdłości, zgagę, zawroty głowy, byłam senna i od 5 dni boli mnie (z każdym dniem coraz bardziej) kość ogonowa. Pomyślałam, że mogą to być objawy ciąży dziś chciałam wykonać badanie z krwi na Beta HCG, ale kiedy się rano obudziłam okazało się, że krwawię. Nie mam pewności, że byłam (jestem) w ciąży, bo nie zdążyłam wykonać testu, nie mam też pewności, że to moje krwawienie to okres, skoro powinnam go dostać dopiero za 4/5 dni. Nie wiem co zrobić. Czy to może być poronienie czy po prostu okres a ciąży nie było? Nie mogę iść do lekarza bo terminy są dopiero za miesiąc, a przecież nie powiem lekarzowi, żeby przyjął mnie bez kolejki bo jestem w ciąży i krwawie skoro nie mam pewności, że ciąża rzeczywiście była. Proszę o pomoc.

Gość gość
To okres. Za wcześnie było na objawy ciąży.