Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY UDAŁO WAM SIĘ KIEDYŚ WYGRAĆ COŚ W KONKURSIE LUB LOTERII

Polecane posty

Gość gość

Udało wam się coś kiedyś wygrać na loterii lub w konkursie? NIe licząc jakichś tam gadżetów typu breloczek czy 3 w lotka ;) PISZCIE !!! :) Większość osób twierdzi że wszelkie konkursy to zwykła ściema.

Gość gość
Wygrałam 200 zł w Wedlu 10 lat temu. Były to czasy, że wysłało się pocztą jedno zgłoszenie, a nie SMSa.

Gość gość
2x 5-tka w lotto 2x 4-ka w lotto TELEWIZOR 46cali w konkursie w kablówce Urządzenie do czyszczenia parą wodną w jakimś konkursie dawno temu z gazety koszulka w konkursie Discovery channel szklanki Coca-Coli dawniej jak jeszcze pocztą sie wysyłało zgłoszenia pluszak w konkursie czekolad Alpen Gold gadżety z batoników Milky Way bardzo dawno temu gadżety w konkursie Cartoon Network bardzo dawno temu ;) 2x Błyszczyk w Princessie 20 zł w chipsach chyba Crunchips dawno temu i inne pierdoły - już nie pamiętam :p

Gość gość
A ja wygrałam suknie ślubną a niedawno koszulkę i otwieracz z piwa tyskie

Gość gość
sztabka srebra dove 100gram doładowanie tel 50zł tona węgla Tani opał w ciągu 5miesięcy

Gość gość
ja w konkursie sms w tvn wygralam zestaw farb do wlosow i suszarke , z krzyzowki wygralam zestaw herbat i ramke elektroniczna do zdjec i ostatnio ,tez z krzyzowki dwa kremy do twarzy i krem pod oczy

Gość gość
kosmetyki z lirene

Gość gość
owszem, raz w życiu w jakieś gazecie wygrałam kosmetyki z Roc, jakieś serum witaminowe apteczne, warte powyżej 100 zł cieszyłam się jak głupia :-)

Gość gość
Bilet na koncert, Zestaw kosmetyków (konkurs Bravo ;D), plecaczek z Kubusia lata temu :)

Gość Wielka Cindy
- 600 zł za krzyżówkę z gazety- to było 10 lat temu - czajnik bezprzewodowy - roczną prenumeratę babskiego czasopisma - koc i obrus- chyba z 15 lat temu - srebrny naszyjnik - kilka razy drobną gotówkę około 50 zł - kilka razy kosmetyki - najczęściej jednak książki Nagrody wygrywałam za krzyżówki, rozwiązania wysyłane pocztą, nie sms. Teraz coraz rzadziej o coś gram...

Gość gość
kilka razy bilety na mecze lokalnych druzyn pilkarskich, kilka 5 litrowych beczek piwa, jakieś kufle, szklanki do piwa, coś z ubrania raz sie zdazylo.

Gość Wielka Cindy
Jeszcze zapomniałam o kuferku słodyczy z Wedla, maskotce Świstaka z Milki i kubkach z Grześków, Alpen Gold i kawy Prima...

Gość gość
szklanki z tyskiego, koszulke z lecha, parę konkursów z rossnetu, bilety do kina w radiu, błyszczyk, pendrive.

Gość gość
*w grze telefonicznej 4 rowery kross *bilety do multikina x2 *kosmetyki oriflame z gazety *kosmetyki astor z rossnetu *10szt różnych pojemników tuperware *torebkę *magnesy na lodówkę *miałam 4 w lotku *w zdrapkach lotka może 5x2zł, 2x10zł coś tam jeszcze ale nie pamiętam.... czy mam szczęście nie wiem?

Gość gość
jeszcze piórnik z milki jak była promocja fioletowe wygrywa

Gość gość
-2 razy bilety do lokalnego kina -bilety na koncert symfoniczny -płyte z filmem DVD -bielizne

Gość gość
2x 5/6 w Lotto (napierw koło 1000zł potem ok 7000) 1x 4/5 w MiniLotto (ponad 1000 zł) 1200 zł u bukmachera 3500 u bukmachera Telewizor Samsung 48" w konkursie kilka razy po 100 zł, 50 zł w zdrapkach i jeszcze jakieś tam inne mniej warte pierdoły typu t-shirt...

Gość gość
2 zł w zdrapce ,a tak szczerze to gdzie są ci milionerzy z lotto bo ciągle ktoś wygrywa główną wygrana ale przecież gdzieś muszą mieszkać żyć a nic nie wiadomo

Gość gość
Kartę podarunkowa na zakupy w pull&bear na 300 zl wygrana w heyah.

Gość itttt
No muszę przyznać, że ostatnio to się namnożyło zakładów bukmacherskich online jak grzybów po deszczu. Pamiętam jak jeszcze parę lat temu było trochę – normalniej, pod tym względem. Z takich moich bardziej ulubionych to na pewno Totolotek (https://www.totolotek.pl) daje radę. System jest łatwy w obsłudze, mają całą masę meczów z kraju i zza granicy, w tym moje ukochane NBA, które typuję notorycznie. Nie ma też problemów przy kontakcie z obsługą, jest szybka odpowiedź z drugiej strony.

Gość gość
Gorzkie żale na fujarce.

Gość filemonica
ja często biorę udział w konkursach internetowych, teraz biorę udział w konkursie facebookowym Monte Santi, wystarczy wypełnić ankietę w aplikacji i czekać na ogłoszenie wyników, do wygrani jest aż 1000 zestawów wina Monte Santi, trzeba tylko wypełniać ankietę z konta facebookowego bo na telefonach nie działa.

Gość gość
Blender, Przyprawy, Odkurzacz, Telewizor, oraz 3x 10 Szklanek

Gość MarcelaMaj
Mi udało się raz wygrać w lotto ale nie trójkę tylko piątkę!!To był najlepszy dzień w moim życiu!Pamiętam go jak dziś...weszłam na stronę wyniki-lotto net,zobaczyłam swoje liczby i usiadłam xD

Gość gość
Wygrałam kiedyś w lotka 4 ke :D no a potem przez lata nic nic i nic. No ostatnio prezerwatywy i pierścień masujący na penisa xd to tyle.

Gość gość
Czasem biorę, jak są jakieś fajne nagrody :) Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może. Zainteresował mnie ostatnio konkursik Grzańca Galicyjskiego http://www.grzaniecgalicyjski.pl tym razem z wyjazdem na romantyczny weekend :)

Gość sykutka
Do fajnych nagród na pewno należy wyjazd na narty. Zbójeckie Grzane organizuje fajny konkurs, wystarczy zrobić zdjęcie z grzańcem ze znajomymi i opublikować go na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco. Do zgarnięcia są po 3 butelki grzańca a za pierwsze miejsce wyjazd na narty.