Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nprawdę nie rozumiem facetów

Polecane posty

Gość gość

Byłam 4 lata temu z pewnym gościem. Pół roku ale nie wiele o nim wiedziałam, bo wstyd się przyznać to były spotkania 2 razy w miesiącu i głównie sex w jego aucie. Nie o tym zresztą. Jestem teraz w szczęśliwym związku ze wspaniałym facetem a tu kilka dni temu sms z nie znanego nr. :"Hej spotkamy się na sex" co zignorowałam i za chwile:" Kotek zmieniłaś nr" Więc ja pyta o co chodzi. A on mi " Ze to ja XX i czy mam ochotę na sex" Więc ja mówię że mam faceta jestem w związku i że pa. I wieczorem " A ja się żenię za miesiąc ale jej nie kocham wciąż myślę o tobie i jest i przykro że nie dałam mu drugiej szansy" nie odpisałam ale nocy jeszcze jeden co niestety mój znalazł bo myślałam że koleżanka i kazałam mu odpisać sms o treści " przecież lubisz sex" na szczęście mojemu wszystko wcześniejsze pokazałam i wyjaśniłam wiem że mój coś mu odpisał. Chwilę był spokój i znów smsy i dzwonienie że to ja byłam zimna on chciał wyjaśnić czemu się kilka miesięcy nie odzywał i że chce się na sex spotkać. Na prawdę faceta nie pojmuję

Gość gość
A my nie rozumiemy kobiet . Czyli 1-1 .

Gość gość
ale serio po co on się odezwał? I dalej to robi. Owszem mój nie był zły ale jeśli to potrwa to może być raczej źle:(

Gość gość
Niech dadzą sobie po ryju .

Gość Babcia Avangarda
ja za to rozumiem ich bardzo dobrze 1. prawie nigdy nie doceniaja tego co maja 2. predzej beda sto razy krozyc w kolko na autostradzie niz zapytaja kogos o droge 3. balon ich ego przetasta himalaje, jesli nie to popadaja w kompleksy 4. chca byc jednoczesnie dorosli i dziecinni 5. zdecydowana wiekszosc tego towarzystwa uwarza ze od wybaczania jest tylko jedna osoba w zwiazku - kobieta

Gość gość
a ja nie wiem gdzie tamten mieszka a on nie wie gdzie ja się wyprowadziłam:D Sytuacja po prostu dziwna i nie mogę tego zrozumieć

Gość gość
ustaw odrzucanie jego nr w telefonie i po temacie

Gość gość
a tą sytuacje jak zinterpretujesz? Babcia Avangarda

Gość gość
tak pewnie zrobię bo dzwoni i po nocach to samo z moją znajomą ale to inna historia też pokręcona

Gość Babcia Avangarda
naprawde za malo informacji do interpretacji :classic_cool:

Gość gość
więc co jeszcze byś chciała wiedzieć?

proste jak budowa cepa, sluzylas mu do seksu ma ochote na seks to dzwoni do ciebie. Nic mniej i nic wiecej to nie znaczy. Sorry.

Gość gość
tak ale 4 lata temu. To co nikogo nie miał po mnie tylko przyszłą żonę wątpie

Nie no mial inne ale akurat zadnej nie pasuje zostalas ostania w notatniku pod haslem: mariola-szybki seks, wiec walczy.

Gość gość
ja tylko przyszłej żonie współczuje:( palant i tyle i jeszcze mi mówi że to nie byłaby zdrada

to odkresl palanta gruba kreska i niech se szuka dziury gdzie indziej Ale kreci Ci on, jednak, co?:)

Gość my faceci
bardzo nam z tego powodu przykro bhehehe ;)

Gość gość
nie kręci mnie prawie nie pamiętam jak wygląda zresztą mało mnie to. Ten którego mam jest wspaniały. A tamten po pół roku znajomości nawet nie wiedziałam jak ma na nazwisko, czym się zajmuje nic. A może się żeni bo wpadł

to czemu sie z nim bzykalas totalnie nic o nim niewiedzac... ? to dobre na nocke po klubie ale po kilku razach moglas zapytac, sluchaj a kto ty w ogole jestes...?!

a no to sorry, bo sadzilam ze jego esemes zakrecil Ci teraz w glowie (taki byl zreszta jego cel) Skoro jestes rozsadna to go lej i zapisz w notatniku pod haslem: skamlacy o moje wdzieki r****cz.

Gość gość
pytałam o pracę to że nie będę wiedzieć o co w niej chodzi o nazwisko to temat zmieniał. "byliśmy" ze sobą pół roku i tylko w jego aucie. I on mi teraz pisze że chciał związku i nadal mnie kocha...

nie wiem, ja sobie nie wyobrazam zebym sie kochal z dziewczyna przez pol roku nic o niej nie wiedzac. 1 raz, po klubie, jak nie mozesz wytrzymac, ale takie cos..? :D hehe

Gość gość
widać miał to gdzieś. a i ja do związku wtedy się nie pchałam raczej za bardzo

Gość Babcia Avangarda
naprawde tego nie rozumiesz zbereznik? :P, :P, :P

Gość gość
pelikany nie łykajcie byle czego

tu nie ma nic do rozumienia, kazdy robi to jak chce, ja po prostu takich akcji nie akceptuje i juz... jak sie z kims bzykasz a on cos ukrywa to niech w*********j i nie zawraca mi glowy... ;P:) wcale nie musi byc zwiazeku ale odrobina szczerosci/zaufania po ktoryms razie chyba byc powinna...

Gość Babcia Avangarda
pelikan dobra sprawa, ale stado lemingow - jeszcze lepsza :classic_cool:

Gość gość
a ja nie pojmuje po co mi jeszcze wmawia że gdybyśmy coś to by to nie była zdrada bo ja lubię sex w głowie się nie mieści