Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wy robicie w tej Anglii

Polecane posty

Gość gość

Co Wy robicie w tym UK, skoro jest tam tak zle? Nie ma pracy, jest drogo, niskie zarobki, przybywa ludzi???!

Gość pinokio z nosem
jedna znajoma zlapala faceta na dziecko i ponoc pracuje w museum :classic_cool:

Gość gość
Maz zarabia 2500 mc, ja 900-1000 i dajemy rade. Londyn

Gość gość
Mnie nie jest zle. Nie ma luksusow, ale moze byc. Chociaz jak porownac, to co bylo w Polsce, to chyba sa luksusy. A przeciez jest jedno dziecko wiecej do utrzymania. Dla mnie jest to proste. Jak ktos jest nieszczesliwy powinien wyjechac. Aczkolwiek dla niektorych narzekanie jest sensem zycia.

Gość gość
pracuje part time, sobota i niedziela, od pn do pt siedze w domu z dzieckiem, niedlugo z 2;] zarobki za te 2 dni sa troche nizsze od full time za najnizsza krajowa, takze nie narzekam, bo i nie trace kasy na przedszkole, maz pracuje, splacamy kredyt, zyjemy normalnie, ale fakt, wszystko bardzo podrozalo.. ludzi juz tyle nie przyjezdza.. przynajmniej nie z EU, co najwyzej jacys czarni, albo azjaci pracujacy na czarno za 2f za gdz..

Gość gość
Jak zyc za te £2/h???!

Gość gość
w dwudziestu w pokoju żywiąc się pokarmem dla kotów chyba można :O

Gość gość
Jak to co robia ? Plodza malych czarnuchow :classic_cool: Niedalej jak wczoraj widzialem polska babcie pchajaca wozek z czarnym dzieciakiem do ktorego gadala po polsku. Rosnie nam pokolenie polskich czarnuchow, nie potrzeba rozbiorow, Polki same pomalu wyniszcza polskie geny

Gość gość
Nie, nie da sie zyc za £2,£3,£4,£5 nawet za te £6.19!

Gość gość
21:51 Da sie, gdyby sie nie dalo to 70-80% Polakow juz by tutaj nie bylo 🖐️

Gość gość
Nie rozsmieszaj mnie. To, ze Ty tyle zarabiasz badz obracasz sie w takim kregu nie znaczy, ze wszyscy tyle zarabiaja!

Gość przemol
do łez mnie rozbawiają ci wszyscy byznesmeni :O którzy w UK zarabiają OCZYWIŚCIE powyżej 6,16 Ł :O papier/Internet jest cierpliwy - przyjmie każdą bzdurę w rzeczywistości z 90 % z was zarabia minimum wage :O

Gość gość
Nieudacznicy tacy jak Ty na pewno. Sa ludzie, ktorzy maja ambicje, wyksztalcenie, kwalifikacje... I nie musza gnic za nedzne £6.19/h. Tylko, ze komus, kto sam tyle zarabia ciezko pojac, ze inni maja i moga miec lepiej. Jeszcze napisz, ze wszyscy na Zachodzie zarabiaja minimalna!

Gość przemol
grzeczniej PO-laczku :D bo w ryj mogę dać :D ja PO-laczku akurat mieszkam w Polsce i choćbyś się zesrał/a w pory, urodził/a jeszcze raz i znów się zesrał/a (tym razem w stringi) to nie będziesz miał/a takich kwalifikacji i wykształcenia jak ja :D

Gość gość
Siedzimy.

Gość gość
22:00 Ale tu nie chodzi o to ile osob tyle zarabia tylko o to ze da sie za to przezyc. Wiadomo ze bedzie to skromne zycie w wynajetym pokoju ale wiele osob w Polsce nawet na tyle nie ma co liczyc.

Gość gość
ja spie w namiocie lub pod mostem i wyjadam resztki ze smietnikow lub daja mi czasem na zapleczu w restauracji myje sie w takim specjalnym osrodku 2 razy na tydzien jak zebram to mam jakis tam dochod maly bo maly ale jest a jak zaczne grac w metrze to moze wiecej wyciagne za to jestem wolny jak ptak

Gość gość
Biedujemy, zyjemy w nedzy i wegetujemy :/

Gość gość
Przemol - chocbys sie zesral to swojej ignorancji i prostactwa nie ukryjesz. Poza tym, co robisz na zagranicznym forum? Tak cie zycie w PL boli?????