Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnaaa

byłam w sobote na ba letach i zaden facet na mnie nie poleciał

Polecane posty

Gość goscinnaaa

Tylko jakis jeden stary dziad w wieku 50 lat moze

Gość gość
Ile ty pasztecie masz lat,że dla ciebie dojrzały facet jest starym dziadem.

Gość 0 Terenia 0
No to c h u j n i a :classic_cool: Ja mam zawsze wianuszek adoratorów :classic_cool:

Tylko że sobota dopiero jutro no chyba że tydzień temu tak dałaś p palnik że do dziś Cię trzymało .

Gość goscinnaaa
26 lata mam no facet 50 lat to troche za dużo dla mnie tak do 35 lat moze byc ewentualnie do 40 jeśli jest przystojny powyzej to juz nie bardzo

Gość goscinnaaa
No tydzien temu byłam na tych baletach.

Gość 0 Terenia 0
Pfff! No oczywiście, że dla młodej dziewczyny facet w wieku 50 lat to stary grzyb! :O Co wy ludzie? Nie oszukujcie się, że jest inaczej, młode chcą młodych ciał, a nie jakichś wraków :O

Gość gość
Skąd wiersz ile rzekomy Dzid miał lat.

Gość goscinnaaa
Nie wiem ile dokladnie miał lat. Napisałam, że '50 lat może', czyli że wyglądał na mniej więcej 50

To musiały być dobre te balety .Żeby 6 dni z życiorysu wyrwało no no . Gratulacje . To może innych absztyfikantów nie pamiętasz?

Gość 0 Terenia 0
Autorko, a może ścianę przez całą imprezę podpierałaś? :classic_cool:

Gość goscinnaaa
Nie podpierałam sciany. Tańczyłam z koleżankami, piłysmy przy barze, czasem wyszłyśmy zapalic.

Gość goscinnaaa
Obawiam sie, że sie stara d**a robie i już nie jestem atrakjcyna dla tych młodych.

Gość gość
ja tak kiedys mialam, a po 20. roku zycia jakos zaczeli sie kleic, tez nie wiem o co chodzi. Teraz gdzie nie ide zawsze dwoh, trzech sie przystawia i dodam ze wcale jakos nie wypieknialam, dalej mam kartoflowaty nos i nogi jak kolki 🖐️

Gość gość
Może myślał, że trafił na rówieśniczkę.

Gość gość
Mniej więcej,to są dwa palce w d***e.jeden mniej drugi więcej.Znam 30sto latków,którzy wyglądają na emerytów i na odwrót.Tak samo bywa z kobietami.Dlatego dziad to dziad,bo tak wygląda. wiek to często tyko bagaż doświadczeń i wiedza której młodym często brakuje.

Gość gość
Kurde,jak idę potańczyć,to się od tych spoconych ,ocierających się facetów opędzić nie mogę... Gościnna...przyjedź , byłaś w h*jowym klubie...pójdziemy razem :-)

Gość gość
no wieszlat ci nie ubywa,mlodsza nie bedziesz,sa mlodsze,piekniejsze,wiec powodzenia raczej szukaj u starszych bo mlodszy czy rowiesnik bedzie wolal mlodsza i ladniejsza

Gość gość
Coooo ty gadasz gościu?! Dziewczyna ma 26 lat...,a ja 40 i branie u młodszych,chociaż nie szukam... Autorko idziemy razem ? :-)

Gość gość
a młodsza i ładniejsza będzie chciała przystojnego, wysokiego i dobrze zarabiającego, a nie każdy taki jest. Więc niektórzy będą skazani na rówieśniczki czy te mniej urodziwe i zgrabne.

Gość goscinnaaa
Wiem , ze nie mam juz 20 lat i nie mam nic przeciwko facetom 10 lat starszym ode mnie, czy nawet 15 lat jeżeli sie dobrze trzymają. Ale facet w wieku mojego ojca to przesada.

Gość aron
Gościnna nie o wiek tu chodzi,Tyko jak się wygląda i co się sobą reprezentuje,a szanse są wyrównane.Dlatego ludzie próbują i szukają,Bo to że się czegoś chce,to nie znaczy że z każdym.

Gość goscinnaaa
To widocznie ja nie wyglądam zbyt dobrze, chyba musze sie z tym pogodzic.

Gość aron
Więcej wiary w siebie.Atrakcyjność to nie tyko wygląd zewnętrzny,chociaż często pomaga.Popracuj nad swoją osobowością,może masz zbyt wygórowane oczekiwania.

Gość goscinnaaa
To, ze chce faceta młodszego niz mój ociec, to nie są chyba jakies wielkie wymagania.

Gość 0 Terenia 0
Swoim zachowanie też przyciągasz albo zniechęcasz samców 😴 Miałam koleżankę, trochę pasztetówka z niej była ale była tak pozytywna i tym emanowała, że zawsze na imprezach za nią latali i nie odstępowali jej na krok 😴

Gościnna facet w moim wieku podbijający do dziewczyn w Twoim to żałosne i tu się z Tobą w pełni zgadzam . Życze Ci żeby na następnej imprezie adorowali Cię ogarnięci kolesie ok 30 i to w znaczącej liczbie .

Gość aron
No pewnie ,że nie.Chodzi mi o to jak odbierają cię inni,być może ty jest problem.Nie znam Cię,ale wiem że zadbana dziewczyna ma szansę na każdego.Coś robisz nie tak.Spróbuj to znaleźć w sobie i zmień,a zapewniam Cię że efekty będą zauważalne.