Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikola Nadia czy Lenka

Polecane posty

Gość gość

Za niedługo urodzę córeczkę, zastanawiamy się jakie imię spośród tych 3 nadac, a wam które podoba się najbardziej?

Gość sylwia29poznan
wszystkie sa straszne - na sile chcesz byc fajna. Powiem ci tak Nicola to najgorsze imie jakie slyszalam - Maja je najczesciej dzieci z patologicznych rodzin wiec odradzam ci bardzo. Nadia Jest rowniez straszne tez na poziomie patologii. Ja bym wybrala Lena ale tylko dlatego, ze to najmniejsze zlo - chociaz i tak jest okropne. Jest tyle pieknych modnych imion, ktore brzmia nowoczesnie a nie wiesniacko np. Lilianna, Adrianna, Olga, Laura itd. Zastanow sie!

Gość Estera26444
Dokladnie wszystkie te imiona sa strasznie i kojarza sie jedynie z patologia i rodzicami bez ambicji i wyobrazni... Juz nawet ta Oliwia czy Maja chociaz tak popularne duzo lepiej brzmia

Gość gość
Bron bozee! nazwi ja juz nawet Amelia (chociaz to imie choroby) tylko nie nicola, nadia czy lena blagam!!!! jak wyzej te imiona to dla mnie patologia!!!

Gość eweewelina
zadne z tych, ale po takim zestawieniu imion i tak sadze,ze to temat prowo:D

Gość gość
masakra, wszystkie są okropne!!!!!!!!!

Gość gość
Dlaczego prowo? nam się podobajom, i naprawdę bardzo długo myśleliśmy nam imieniem dla córeczki. Może podajcie jakieś swoje propozycje, w grę nie wchodza żadne Zosie, Marysie ani Halinki bo to są imiona dla starych bab.

Gość gość
Przesadzają, jakiekolwiek imie byś nie wymieniła i tak zaraz się zlecą i powiedzą ze wieś. Nikola mi się nie podoba ale uwielbiam imiona Nadia i Lena :) sama bym się zastanawiała dla mojej córeczki :) podobają mi sie też Olga, Hanna, Anna, Aleksandra, Blanka :) To będą moje faworyty jak ja będę w ciąży :) ach do tego czasu jeszcze daleko ale na Twoim miejscu sama nie mogłabym się zdecydować czy Lena czy Nadia.

Gość hooolej
prosze nie nazywaj tak corki te imiona sa straszne! wiesniackie na maxa... chcesz opinie to masz. Nie podoba Ci sie np. Lila, Nina, Laura?

Gość gość
W sumie Laura też mi się podoba więc moge dopisac do mojej listy imion które wchodzą pod uwage. Anna mi się nie podoba, bo to imie jest strasznie pospolite i takie nijakie.

Gość Anaaabella28
No zawsze jakies imie sie nie podoba ale np, jak ktos da do oceny imie Ola ktos moze napisac, ze oklepane albo, ze mu sie nie podoba i duzo bedzie ocen pozytywnych. ale skoro na tym temacie kazdy pisze ze te trzy imiona sa mega wiesniackie i patologiczne to to mowi samo za siebie!

Gość jestem co tydzień na dyskotece
mi sie podonają:Wiktoria, Paulina, Dominika,Natasza

Gość Anaaabella28
aha i gosc twoje imiona: Olga, Hanna, Anna, Aleksandra, Blanka. sa sliczne, klasyczne nie wiesniackie. Wybierz jedno z tych jesli bedziesz miala corke i daj spokoj z patologiczna nadia czy lena

Gość gość
Dżasmina, Dżesika, Heter, Dżejn, Alis, Natasza, Amelia, Oliwia, Julia, Maja, Sabrina, Sandra :D Tak na poważnie to żadne z tych wymienionych przez ciebie i mnie :D

Gość gość
wzięłaś najgorsze możliwe imiona. Nikola albo Nadia to tylko patologia wybiera. Nawet nie ma takiego imienia Nikola, tylko Nicole, a Nikola to imię meskie przecież. Polskiej patologii w urzędach na początku nie pozwalano zapisywac Nicole więc spalszczali do Nikola i wyszło co wyszło. Nadia to już nie powiem z czym mi się kojarzy, najlepsze z zestawu jest Lena, ale teraz tego tyle że mi się na rzygi zbiera jak słyszę to imię.

Gość Anaaabella28
no to wybierz Laura - brzmi juz duzo lepiej niz te 3... serio :)

Gość gość
sylwia: dobrze piszesz, ale sama proponujesz imie Liliana a to tez wieśśśśśśśśśśśśśśśśśś

Gość gość
Widać po komentarzach,że większość wypowiadających się tu to czysta patologia.

Gość gość
pad;am ze smichu z tego tematu nie mpge wstać prawie... to jest chyba jakies prowo autorki... jak można dac takie imiona to tak jakby hmmm nawet nie wiem jak porownac...dac psu na wsi na imie Atos kiedyś same Atosy były...

Gość gość
tu autorka: a jak wam się widzi Amelka?? w sumie też ładnie. Amelcia

Gość gość
Widać po komentarzach,że większość wypowiadających się tu to czysta patologia. xxx witaj mamo Nikolki :D

Gość sylwia29poznan
Boze chyba to serio prowo wlasnie do tego zestawu brakowalo mi Ameli

Gość gość
straszne te imiona:O oklepane i patologiczne,a Amelia czy Nikola to juz totalna porazka,lepsze jest Anna czy Joanna,normalne imie a nie jakies wymyslne i oszpecone:O

Gość gość
wszystkie oklepane i co trzecia dziewczynka tak się nazywa, będzie potem 6 Lenek w klasie, 5 Nikoli i 5 Nadii - po co to dziecku?

Gość gość
Nadia to kojarzy mi sie z jakas ruska prostytutka:O Lenka to wsiurskie na maxa,Amelia i Nikola oklepane i sztuczne,kojarza mi sie z pustymi rodzicami ktorzy na sile chca imieniem zwrocic uwage na dziecko

Gość gość
ale wy głupie jesteście :/ to nie jest żadne prowo, pewnie wam się podobajom jakieś wiejskie Zośki albo Maryski czy inne Staśki......................

Gość emmaaaaaaaaa
Boze dziewczyno te imiona to patologia!!

Gość gość
Dokładnie jestem mamą Nikoli,ale w odróżnieniu od Ciebie nie jestem patologią.

Gość gość
wszystkie oklepane i co trzecia dziewczynka tak się nazywa, będzie potem 6 Lenek w klasie, 5 Nikoli i 5 Nadii - po co to dziecku? xxx a jak wy wszystkie byłyście Kaśki, Anki, Aski albo agnieszki to dobrze było??? a mi sie te imiona podobajom i juz i uważam że są śliczne!!!

Gość gość
jest tyle normalnych imion - dobrze ktoś napisał, że do tego zestawu tylko Amelki brakuje - straszne nie krzywdź córeczki !!!!!!!!!!!!