Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejny maluszek pobity na śmierć

Polecane posty

Gość gość

kolejny maluszek, bo 3 latek (mam takiego w domu) to maluszek pobity na śmierć niech mi wytłumaczą tutaj te zwolenniczki klapsów i bicia co takiego strasznego może zrobić 3 latek żeby miał całe plecki i posladki sine od bicia i żeby umarł od bicia??? jak strasznie trzeba bić takie dziecko... przeczytałam ten artykuł i patrząc na mojego synka rozryczałam się jak bóbr nikt mi w zyciu nie wmówi że bicie małego dziecka jest czymś wychowawczym, normalnym itp a każdy kto tak uważa jest dla mnie zwykłym zwyrodnialcem i potworem

Gość gość
Nie wiem..mam 13 miesieczna coreczke..nie wyobrazam sobie tego! Serce peka!

Gość gość
idz kobieto spac!

Gość gość
podaj linka

Gość gość
jest na głównej na gazecie i na interii

Gość gość
ja po porodzie jak zobaczyłam idąc na badania z synkiem w szpitalu łóżeczko z kartką i napisem "mamo jeśli nie mogę być z tobą zostaw mnie tutaj" coś w tym stylu to też ryczałam :) Masz za dużą wyobraźnie jak ja ;) Ale co do tematu-ani ja ani mój mąż jak byliśmy mali klapa nie dostaliśmy, dla mnie największą karą były smutne oczy mamy-odkąd pamiętam. Dlatego mojego syncia nie uderze, ma 8 mcy, ale nawet jak będzie starszy klapa nie dostanie. Chyba że spróbuje narkotyków-za to gówno to go zabije ;)

Gość gość
lepiej nie czytać takich rzeczy, bo można zwariować, ale jak, skoro wszędzie o tym mówią, ja, jak słyszę o Szymku, czy tym chłopcu z Angli, nie mogę normalnie funkcjonować, bo ciągle o nich myślę i płaczę, może lepiej,że umarli, bo co to za życie. wierzę,że są szczęśliwi w niebie

Gość mama dwójki dzieci
szubienica dla takich zwyrodnialców "rodziców" możesz podesłać linka do info na ten temat?

Gość gość
nie wiem co ma moja wyobraźnia do rzeczy - popatrzyłam na moje dziecko i pomyślałam sobie że ten chłopiec, w tym samym wieku był maltretowany od dłuższego czasu, do tego stopnia że umarł, nie potrafię sobie nawet takiego bólu wyobrazić... - to nie kwestia wyobraźni tylko ludzki odruch, tak myślę

Gość gość
wyobraźnia gra dużą rolę-wyobraziłaś sobie swoje dziecko

Gość gość
faktem jest, że kiedy nie miałam maleństwa, to do takiego stopnia się nie wkręcałam

Gość gość
to są matki psychopatki, chore psychicznie baby, najgorsza jest znieczulica że sąsiedzi nic nie widzą , nie słyszą i nie reagują

Gość gość
spróbuj na temacie o biciu dzieci napisać że reagujesz, to CIę wyzwą od debilek, która się wtrąca w nie swoje sprawy...i każą CI się leczyć, bo przeciez dzieci muszą dostawać lanie...a jak nie bijesz to znaczy że w ogóle nie wychowujesz i wyrośnie degenerata z dziecka... skąd w ludziach tak prymitywne chore myślenie??? jakim cudem kiedy kobieta napisze że jej maż przyłożył - 99% komentarzy będzie idź na policję, rozwiedź się itp, a jak ktoś pobije dziecko to jest to społecznie akceptowalne??? ludzie to są p**********i

Gość grgrg
Ja jestem zwolenniczką klapsów. Dlaczego niby akurat ja miałabym umieć wyjaśnić śmierć dziecka w jakieś patologicznej rodzinie? Co ma piernik do wiatraka, a tutaj klaps do pobicia lub jakichś poważnych zaniedbań prowadzących do śmierci? Między innymi przez takie matoły, szukające sensacji bo ktoś dał w d**ę dzieciakowi rzucającemu się ze złości na ziemię, rozmywają się w natłoku histerycznych doniesień i umykają uwadze ludzi prawdziwe dramaty.

Gość gość
Rodzicielska miłość haha

Gość gość
zapytaj się o zdanie o terenii o - ona uwaza ze tak się wlasnie wychowuje dzieci :)

Gość gość
takich 'rodzicow' sama bym okladala tak, jak oni to dziecko. Nie zmienia to faktu, ze moj syn pare razy dostal ode mnie klapsa w tylek albo po rekach i pewnie jeszcze po tylku dostanie niejeden raz. Bynajmniej nie za to, ze nie chce obiadu, rzuca zabawkami, wymusza placzem, a w sytuacjach 'ekstremalnych'. Ale nikt mi nie wmowi, ze klaps jest tym samym co maltretowanie dziecka

Gość 0 Terenia 0
i bardzo dobrze - bachory są po to zeby je tepic i z*****c, co myslalyscie glupie d****i????? K***y puszczalskie, nikt waszych bachorów nie chce widziec d****i, zaj***ecie je same albo mam wam pomóc?

Gość 0 Terenia 0
Jest różnica między katowaniem a klapsem 😴