Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem facetem godnym pogardy

Polecane posty

Gość gość
skoro mam prawie 30 lat i nikt mnie nie kocha to juz zwatpiłem

Gość gość
zostaniesz starym prawikiem:D

Gość annailus
opowiedz coś o sobie, co w Tobie takeigo drzemie że nikogo jeszcze nie miałeś, nie uważam że to dziwne (dla każdego coś innego jest uwazane za dziwne) ale jestem ciekawa czy to przez to że jestes np domatorem i nie miałes szansy nigdy nikogo bliżej poznać bo nie zbyt często nie wychodzisz czy jesteś niesmiały itd

Gość gość
Może jest z*****y... W tym wieku powinno już się być w stałym związku.

Gość gość
nie miałem zbyt wielu znajomych ale napewno nie jestem nieśmiały, wprost przeciwnie kilka osób powiedziało mi że jestem kontaktowym człowiekiem Długo nie miałem własnego pokoju w domu i dzieliłem go do 22 roku zycia z ojcem alkoholikiem i rzadko kogoś zapraszałem. Nie miałem i nie mam powodzenia wśród kobiet, niedawno zaproponowałem pewnej kobiecie kawę ale odmówiła, wielokrotnie próbowałem zapraszac gdzieś kobiety z takim samym skutkiem.

Gość gość
Tak stary, masz 100 % racji

Gość gość
jak zapraszasz atrakcyjne itp. :D poszukaj zdesperowanego paszczua.

Gość gość
kilka dziewczyn powiedziało mi "jesteś fajny chłopak" ale niestety nic z tego nie wynikło, ja raczej jestem spokojnym człowiekiem, nie lubię byc w centrum uwagi co nie znaczy że jestem wycofany. Lubię czytac i interesuje się historią, nauką, uczę się angielskiego. Jestem jaki jestem i nie potrafię i nie chę nikogo udawac

Gość gość
ja już teraz nikogo nie szukam co mogę zapronowac jakieś kobiecie?? Która by mnie chciała? przeciez wszystkim normalnym życże jak najlepiej a ze mną żadna nie byłaby szczęsliwa

Gość gość
Hmm wiesz ja gdyby mi brad pitt zaproponowal kawe to bym odmowila;) Postaraj sie zblizyc jakos do dziewczyny ktora Ci sie podoba, pisz maile, zaprzyjaznij sie z nia a potem uderz;) np na mnie to dziala:)))

Gość gość
Ej ej ej ej co to za myslenie, ze z Toba nie bylaby szczesliwa?! Niby dlaczego - jak jestes dobry facet i dasz milosc to bedzie szczesliwa:)

Gość gość
niedawno dziewczyna powiedziała mi że można ze mną pogadac na wiele tematów ale niestety ona unika mnie, widocznie miłośc nie jeste mi pisana.

Gość gość
dlaczego pogardy??? w czym problem, dlaczeo tak uważasz..teraz rozmawiaj

Gość gość
miedzy innymi dlatego ze nikt mnie kocha i nie kochał co ze mnie za facet

Gość gość
nic nie jest w zyciu proste trzeba sie jakod dowartosciowac

Gość gość
może nie jesteś nieśmialy, ale jesteś zakompleksiony i spotyka ciebie taki sam los, jak kazdego zakompleksionego faceta. kobiety nie wiążą się z nadwrażliwymi, słabymi psychicznie facetami, bo oni przegrywaja walkę o przetrwanie, nie prą przez życie jak czołg. Poza tym z takiego związku mogą urodzić się słabe psychicznie dzieci. Jesteś ofiarą doboru naturalnego, jesteś slaby, a dla słabych nie ma miejsca na tym świecie, a już na pewno żadna kobieta z takim facetem nie chce mieć dzieci.

Gość gość
Witaj w klubie Tutaj jest wielu takich jak ty 30+

Gość gość
Jestem po 30 bez pracy no i bez dziewczyny. Wcześniej pracowałem przez krótką chwilę, zaczełem coś tam planować nawet spotykać. Ale przyszło nieoczekiwanie zwolnienie i narazie trzeba szukać pracy a z planów wyszły nici. A spotkaliśmy się parę razy, podobała mi się. Nie wiem, jak ja jej ale coś tam chyba było. Chciałem sprawdzić czy jej zależy, nie dzwoniła. Uznałem, że nie jest zainteresowana. I tak jestem dalej sam.

Gość gość
Kobiety z klasą wolą jak facet do nich dzwoni itp.

Gość gość
na kobietach wrazenie robią pieniądze, pozycja społeczna faceta, uroda, siła, pewność siebie, zarozumialstwo. Jako bezrobotny możesz zapomnieć o kobietach, chyba że z wygladu przypominasz Adonisa.

Gość gość
1.Szukaj Pracy 2.Szukaj innej dziewczyny ona to już przeszłość 3 Przestań się nad sobą użalać !!! bo bez to sobie niepotrzebnie robisz krzywdę

Gość atlantum
pkt. 1 w realizacji pkt. 2 w planach pkt. 3 może troszkę, ale żeby zaznaczyć że kolega nie jest sam. W naturze nie mam biadolenia, jakoś dziś mnie wzieło. Ale dzięki za radę.

Gość gość
wiesz, co to jest paint-ball? nie zabije, ale pobrudzi tak samo działa porzucenie laski

Gość gość
Życzę ci powodzenia :)

Gość atlantum
Niestety, wiem.

Gość atlantum
Dziękuję, za życzenia

Gość gość
po tych słowach widać że słodki jesteś mogłabym Cie pocałować ale może już się obudz i uwierz w siebie i swoją wartość

Gość gość
To Ty policjancie czy też były policjancie?