Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak macie urzadzony duzy pokoj

Polecane posty

Gość gość

z FINKCJA spania. czy macie osobno sypialnie?

Gość gość
ja mam sypialnię razem

Gość gość
i jak macie urzadzony jakie meble. duzy macie pokoj?

Gość mama dwójki dzieci
na razie razem, ale lada dzień przeprowadzimy się do większego mieszkania i będzie osobno :)

Gość gość
chcialam jakos ogrodzic duzy pokoj i zrobic kacik do spania ale za malo miejsca.

Gość gość
30m2 sofy 3 2 1 tv regal dywan lawa duzy kwiat lampa i to wszystko

Gość gość
dobrym sposobem jest oddzielenie części sypialnej zasłoną np. na takim specjalnym systemie drążków/szyn, który się docina do pożądanych rozmiarów i który posiada również zakręty i jest mocowany bezpośrednio do sufitu. wielu ludzi zagranicą dzieli w ten sposób całe mieszkania w stylu loftu. ikea ma również te szyny w ofercie.

Gość gość
wiem, ze niektorzy nie maja innego wyjscia, ale to g****any pomysl spanie w "salonie", zero intymnosci, sofy do spania sa przewaznie niewygodnie cholernie, przeznaczone raczej do spania dla gosci od czasu do czasu, a nie non stop wiem, wiem, nie ma innego wyjscia czasami... ale, ale, ale...

Gość gość
w dużym pokoju nie śpimy ale mam wielką rogówkę i można ją rozłożyć mozna i spać bez rozkładania bo jest naprawdę ogromna ,mebli nie mam takowych dużo bo tv jest na ścianie pod nim stoją w ciągu szafki na sprzęt ,z zamykanymi drzwiami są tam jakies płyty ,papiery ,mam na przeciw rogówki rogówki mały ,niski stolik w drugim kącie mam stół 4 krzesła i mam regał spory na ścianie z oknem bo mam full książek dywan ,muszę bo zimną mam podłogę , Mojej koleżanki mama postawiła w pokoju płytę gipsową dzieląc pokój na sypialnie i częśc dla gości pokój nie jest wielkich rozmiarów a wygląda idealnie ,sypialnia nie musi być wielka i jasna ,a w drugim pokoju ma mały stolik dwa fotele i segment dosyć spory bo to starsza pani to się lubuje i nie ma przeciskania się ,mój sąsiad zrobił córce w kawalerce także ścianką gipsową miejsce do spania taki mały kawałek ,nie opiszę ci tego bo nie umie ale naprawdę i na małej przestrzeni można coś wykombinować .

Gość gość
My mamy sypialnie oddzielnie,ale kiedys,jezzcze za czasow studenckich,jak nie mielismy loza,to spalismy wlasnie w duzym pokoju na rozkladanej sofie. Trafila nam sie mega wygodna,ze nawet teraz nie balabym sie wrocic na niej spac.

Gość mamazpomysłem
moj duzy pokoj(salon) jest naprwde duzy-42m ma:) mam wielka skorzana brazowa rogowke na minimum 8 osob, niska ława, pod ława maly jasny dywan typu shaggy, kominek elektryczny nad nim wisi telewizro, obok grecki filar podswietlany, nieduza szafa rogowa i po bokach niskie szafki

Gość bardzo ładnie
i na bogato;)

Gość jak z dobrego katalogu
projektantka nam zaprojektowala pod moje wskazowki, na wizualizacji nanios,lam kilka poprawek i jest zayebiscie, u nikogo jeszcze nie wiedzialam ladniej:) ale nie bede opisywac, bo was zazdrosc weźmie;)

Gość gość
Pokaż fotkę proszę ,nie pisze tego złośliwie tylko szukam inspiracji ale nie papuguje tylko nie wiem co bym chciała mam salon do urządzenia nawet ścian nie pomalowaliśmy są na razie białe ,a chciałabym sama zrobić może cos stworzę ze składanki różnych wnętrz .

Gość ona ci nie pokaze
Bo to sa tylko jej marzenia.

Gość jak z dobrego katalogu
nawet jak bym pokazala to zaraz beda wpisy,ze to nie moje fotki:D wiec ... a Ty osobo wyzej nie bądź taka zazdrosna:D tylko ro roboty i tez sobie fajnie mieszkanie urzadzisz:)

Gość gość
salon meble styl kolonialny ozdoby afrykanskie

Gość mama83 synka
mam mieszkanko 2 pokojowe, mały pokój zajmuje synek. My z mężem salon, chciałabym wydzielić w salonie część sypialną, gdzie mogłabym wstawić normalne łóżko, mam dość spania na sofie. Salon ma 25 metrów, da rade jakoś to rozdzielić, żeby się 2 klitki nie zrobiły?

Gość gość
loze,sofa321 lawa biurko z kompem komoda mebloscianka i lozeczko turystyczne ale tylko na noc w dzien jest w drugim pokoju.malo miejsca ale jest tak ulozone ze fajnie wyglada;)duzo daja fajnie pomalowane sciany i dodatki;)

Gość gość
jak dobrze ustawisz to bd ok