Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 dni po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny :)) Mam pytanie! Czy test po 7 dniach jest wiarygodny ?

jeden test jednej firmy nigdy nie daje gwarancji. Najlepiej zrobić z 3 każdy innej firmy i zobaczyć co wychodzi. Po tygodniu raczej już powinno wykryć. Z tym, że uważaj bo kreski mogą być słabo widoczne. Pamiętaj by test cały czas leżał w jednym miejscu, gdy oczekujesz wyniku. I nie ciesz się od razu.. najlepiej kilka minut poczekać myślę, że od 5min. w górę :)

Gość 0 Terenia 0
tak d****o przeklęta i jak wyjdzie pozytywny masz jak najszybciej wyskrobac to scierwo z łona zrozumiałaś szmato???

Gość gość
Dziękuję !! Mi wyszedł dzisiaj negatywny, ale zrobiłam jeden i w południe... :))

nie ma za co :) ja zrobiłam po ok. miesiącu , dwóch.. i wyszedł pozytywny.. Z tym, że kreska była bardzo słaba... Automatycznie pobiegłam po kolejny dla pewności... i znów to samo ^.^ No a teraz oczekuję maleństwa :D

Gość 0 Terenia 0
jak go nie wyskrobiesz to przyjade i zaj***e cie d****o

Gość gość
Gratuluję i cholernie zazdroszcze :) jest jeszcze mała nadzieja , ze i mi się uda:) POWODZENIA !!! :*

no szczerze powiedziawszy na początku się nie cieszyłam wręcz przeciwnie hehe :) ale teraz jestem mega zadowolona. Zwłaszcza, gdy wczoraj zobaczyłam jak przeciera sobie rączką oczko i, że ma siusiaczka xD Trzymam kciuki i za Ciebie!! Grunt to nie starać się na siłę bo to pogarsza sprawę. :*

Gość gość
O kurcze, czyli chłopak!! Super:) Właśnie to totalna wpadka by była, ale jakoś się nastawiłam... Może akurat! Jeszcze raz życzę wszytskiego najlepszego dla Ciebie i maluszka:)

a w jakim wieku jesteś jak można spytać ? Mam nadzięję, że Ci się uda skoro tego zachciałaś :) I dziękować nie będę bo nie wolno ponoć :D

Gość gość
Nie dziękuje!! :) Mam 22 lata:)