Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilanka

Odchudzanie

Polecane posty

Gość Pilanka

Nie oddałabym się w ręce tzw. specjalistów od diety. Nikt nie sprawdza osób pracujących na stanowiskach dietetyków.. Są oni niejednokrotnie po kilkutygodniowych kursach. Mają zupełnie inne wykształcenie. Dzisiaj każdy może być dietetykiem, rehabilitantem itp.

Gość Olcia Dubicka
Święte słowa, teraz dietetyka dobrego takiego któremu zależy na Tobie a nie na kasie to ze świecą szukać a ich wiedza jest tak uboga że aż brak słów, lepiej czerpać informacje ze sprawdzonego źródła :) Mnie tego nauczyła kobieta której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty były sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo nasila mój spokój

Gość Koniczynka27
też tak uważam, trzeba być samodzielnym w życiu, chciałam diete? to sama sobie ją ułożyłam. poczytałam porady dietetyczne na mojanowafigura.pl i spisałam rzeczy, które lubie jeść i które uważam za zdrowe i ulożyłam 5 posiłków niewielkich, policzyłam ich wartościowość w kalkulatorach kcal i voila! udało się... a wystarczy trochę poczytać

Gość gość
a bezpiczne jest aby stosować slimcea razem z dieta ? bo koleżanka równolegle ze mną chudnie i ona z tymi tabletkami i ma dużo lepsze wyniki niż ja :((