Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak czesto mi dokuczaja ludzie POMIMO ze jestem mila dobra sympatyczna

Polecane posty

Gość gość

Zawsze jestem mila do ludzi znajomych czy rodziny,ale bardzo czesto ludzie mi dokuczaja sa zlosliwi w stosunku do mojej osoby uszczypliwi pomimo ze ja im nic zlego nie robie nie zrobilam,jestem mila sympatyczna nie obgaduje innych..wiec dlaczego tak czesto ludzie sa zlosliwi uszczypliwi co do mojej osoby?

Gość gość
Jesteś otoczona niemiłymi, do tego pewnie nieatrakcyjna.

Gość gość
Bo wielu ludzi jest bezmyślnych po prostu. Przykre ale prawdziwe. Większość to półmózgi.

Gość kadakineza
olej tych nie miłych:) byc moze pozwasz na to komuś

Gość gość
Nawet w rodzinie inne kuzynki obgaduja mnie i czesto sa zlosliwe cos uszczypliwego potrafia mi powiedziec,dogrysc..naprawde zastanawia mnie czym to jest spowodowane.. poniewaz jestem mila sympatyczna serdeczna.. wiec dlaczego skad to sie bierze?

Gość gość
a skad wiesz ze nieaktrakcyjna?

Gość gość
Wymieniłaś tylko cechy charakteru.

Gość gość
też byłam kiedyś ale właśnie z tego powodu zmieniłam nastawienie i może teraz jestem wredną suką ale nie pozwolę sobie włazić na głowę i słuchać przytyków na swój temat.

Gość gość
kadakineza " co masz na mysli byc moze pozwalasz na to komus??? czesto ludzie w stosunku do mnie sa uszczypliwi nie mam pojecia dlaczego... bo ja jestem w stosunku do nich serdeczna..?

Gość gość
A CO MIARA szacunku do czlowieka jest to czy ladny czy nie????????? BOG WAS KIEDYS ZA TO UKAZE.... to ze brzydki oznacza ze gorszy?? BRZYDKI moze byc jak nieoszlifowany DIAMENT ktory dalby ci szczescie w zyciu ,ale kusi piekno jak jablko adama..

Gość gość
Właśnie dla tego że jesteś za miła to mogą Tobą poniewierać Masz język w buzi to na zaczepki i szyderstwa odpowiadaj tym samym Zobaczysz jak szybko się oduczą Nie rób z siebie ofiary

Gość gość
dlatego to robią bo cię nie szanują, wydaje mi się że ty jestes miłą dziewczyną i gdy ktos o coś cię by poprosił nawet jak bys robiła co innego to przerwałabyś to i byś poleciała pomóc tej osobie, a jak byś w tej sytuacji sznowała samą siebie i swój czas powiedziałabyś np. nie pomoge ci bo jestem zajea przyjdz pózniej. musisz zacząc najpierw szanować siebie i wykorzystywac w tym celu asertywnośc, bo jak sama siebie bedziesz szanować to inni też cie poszanują, i jeszcze jedno poprostu nie owijaj w bawełne tylko mów to co myslisz i nie bój sie tego robić bo to zaprocentję,

Gość gość
czyli nie warto byc mila sympatyczna?a

Gość gość
Warto idiotko otempiała, ale wtedy jak się cos od kogoś chce, a nie wtedy gdy ktoś chce coś od ciebie, a jak już komuś pomagasz, to rób tak aby tenktoś wiedział, że to bedzie musiał odrobić u ciebie dwukrotnie. Jle masz lat że się jeszcze z ludzmi nie nauczyłaś obchodzić, ja mam 13 lat jestem żydem i sprzedał bym twojego ojca za paczkę mentalowych

Gość buuuu7654
dlaczego dlaczego ,dlatego że każdy ma w głowie swoje pokręcone brzydale:-) i to w ogóle nieważne jaka jesteś oni muszą się rozładować łapiesz? to załap jeszcze to że nie ma znaczenia co robią i mówią dla Ciebie samej,powinno Ci to powiewać a nie że bierzesz do siebie bo to tylko ich bajka i ich emocje i nie ma nic wspólnego z Tobą ale jeśli chcesz spełnić dobry uczynek to ucz ich :-) a uczy się nie zawsze byciem miłym czasem odwrotnością tego

Gość ebony eyes
dlaczego dlaczego ,dlatego że każdy ma w głowie swoje pokręcone brzydaleusmiech.gif i to w ogóle nieważne jaka jesteś oni muszą się rozładować łapiesz? to załap jeszcze to że nie ma znaczenia co robią i mówią dla Ciebie samej,powinno Ci to powiewać a nie że bierzesz do siebie bo to tylko ich bajka i ich emocje i nie ma nic wspólnego z Tobą ale jeśli chcesz spełnić dobry uczynek to ucz ich usmiech.gif a uczy się nie zawsze byciem miłym czasem odwrotnością tego O proszę następny zakompleksiony bura..czyna z małym fiu...tem? Hahaha ja śmieję się z takich idiotów jak ty, od razu widać że wali od ciebie kompleksami. Zejdź na ziemię, to że ciebie nie interesuje problem, to nie znaczy, że wszystkich! Swoją drogą ciekawe co tu robiłeś, skoro wszedłeś w ten topik ku..po gó.wna? Rozładujesz się szybciej niż bateria w realnym świecie, masz gwarancje poxipolu hahahha