Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrerewrrew

Już sobie nie radzę

Polecane posty

Gość ewrerewrrew

Jestem w emocjonalnej rozsypce... zaczynam mieć głupie myśli :( Czuję, że tracę już siły

Gość gość
przetrwaj, nasilenie objawów związane jest z okresem jesiennym polecam spacery, muzykę, gorącą kąpiel albo ... skopanie ogródka ;)

Gość gość
co jest powodem Twojego stanu???

Gość ewrerewrrew
Wszystkie te mniejsze i większe rzeczy, którym do tej pory stawiałam czoła, ale teraz chyba się skumulowały i poczułam, że już nie mogę... Straciłam pracę (co prawda nie muszę jeszcze się utrzymywać sama, aczkolwiek bardzo przeżyłam tę porażkę). Mam kłopoty z pracą magisterską. Problemy finansowe też nie są mi obce. Dobry kumpel zerwał ze mną znajomość, bo chciał czegoś więcej, a ja jestem uwikłana w pseudo "związek". To właśnie przeważyło w tej całej sytuacji. Chodzi o mojego byłego. Muszę zerwać z nim kontakt, bo nie wyrobię. Rozmyślam o nim, o tym, kogo miał. Przeglądam profile dziewczyn, z którymi wiem, że był, i jest mi źle, bo są ładne, starsze, jestem pewna, że mądrzejsze - przyjaźni się z nimi, a on zawsze podkreślał, że dla niego najważniejszy jest intelekt. Mam wrażenie, że nasza burzliwa znajomość opierała się głównie na sferze fizycznej. I tu pojawia się kolejny problem - czuję, że nie jestem wystarczająco dobra. I nie chodzi tu nawet o wygląd, ale o inteligencję, wiedzę. Wiele mi brakuje. Musiałam to z siebie wyrzucić... straciłam chęć do życia, a jeszcze miesiąc temu było zupełnie inaczej

Gość gość
poszukac pracy jak najszybciej poszukac czegos w sobie i dla siebie co sprawia przyjemnosc poszukac innego faceta a najlepiej wcale nie szukac lepiej poszukac nowego lokum gdzie odetchniesz pelna piersia wolna i bez porownywania kogokolwiek z czym kolwiek ;)

dlaczego nie masz swiadomosci , ze zawsze beda lepsi od Ciebie, zawsze madrzejsci , zawsze ambitniejsi , bardziej wytrwali , czesto majacy dobrze ustawionych rodzicow , badz znajomosci, ktore ich dobrze ustawia na rynku pracy.Majac taka swiadomosc zaczniesz na siebie spogladac realnie a nie dolujaco .Na tej plaszczyznie gdzie cos mozna poprawic stawisz temu czola.Z pewnymi rzeczami trzeba sie godzic i kropka.Jesli byly ladniejsze od Ciebie , to od twego myslenia przeciez nie zbrzydna , czy zglupieja . Kochana zycie idzie do przodu , troche poplacz , pouzalaj sie nad soba , a potem bierz sie z zyciem za bary .Facetow na siecie jest duzo , nie ten , bedzie inny .Wybieraj maszkarona , podniesiesz swoje ego urodowe :-P

Gość koalla mądralla
Eleene 🖐️:)

Gość Ciężki orzech
Zawsze jak łapię doła, myślę sobie, że muszę walczyć na złość innym. Masz być jak bullterrier! Jak wściekły byk! Jak Tommy Lee Jones w 'Ściganym'! Na pohybel sk*rwysynom!