Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaxxx

dwudniowe plamienia

Polecane posty

Gość ewelinaxxx

Witam, wszystkie dziewczyny i na samym wstępie proszę o radę. Otóż, 9 dni temu, odbyłam z moim chłopakiem spontaniczny stosunek bez zabezpieczenia, choć skończył poza mną. Dzień po stosunku zaobserwowałam u siebie płodny śluz, ale tylko przez jeden dzień, później susza. Niestety 7 dni po stosunku pojawiło się u mnie dwudniowe brunatne plamienie (tak jakby utlenowana krew, nie za duzo, po prostu brudziło wkładkę), żadnego bólu, swędzenia, pieczenia, tylko plamienie jak gdyby miała się pojawić @ choć ona zapowiada się dopiero za jakieś 10 dni. Czego objawem może być to plamienie?infekcja, nadżerka, ciąża ? Pozdrawiam.

Gość gość
gratulujemy ciąży!!!!! następna mądra inaczej która myślała że jak "skończy poza mną" to nie ma możliwości zajścia w ciąże...:/

Gość ewelinaxxx
ciązy ?

Gość ewelinaxxx
ciązy się nie obawiam, wręcz przyjmę ją pozytywnie, jednak bardziej obawiam się infekcji, krwawiącej nadżerki (choć nadżerka nie krwawiła by chyba tydzien po stosunku ? )

Gość gość
wygooglaj sobie co to plamienie implantacyjne...

Gość ewelinaxxx
no tak sie składa iż czytalam też i o tym i nie jest to jasno-czerwona krew - implantacyjne krwawienie, a brązowe-kawowe upławy ( choc wczoraj momentami ciemniejsze ). wiec chyba niestety ciąże mogę wykluczyć.