Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją odzyskać

Polecane posty

Gość gość

Byłem z dziewczyną kilka lat, ale ją rzuciłem przed ślubem, jak była w ciąży. Poszedłem do innej, zamieszkaliśmy razem, tylko ja tęsknię za byłą. Jak przychodzę odwiedzić dziecko (ma rok), to szlag mnie trafia, bo coraz bardziej uświadamiam sobie, jak ją kocham. Co zrobić by odzyskać?

Gość Ciężki orzech
Chciałabym Ci jakoś doradzić, ale jak na razie cisną mi się na usta same bluzgi. Nie znam szczegółów tej sytuacji, ale sponiewierałeś tak kobietę, która nosiła Twoje dziecko, a teraz Ci się odwidziało? Trzeba ponosić konsekwencje swoich szczeniackich czynów.

Gość Ciężki orzech
Chyba że przeszedłeś jakąś wielką przemianę wewnętrzną i wiesz już na pewno, że dojrzałeś do tego, by stworzyć z tamtą kobietą rodzinę, być dla oparciem dla niej i prawdziwym ojcem dla waszego dziecka.

Gość gość
tak, dojrzałem już...

Gość gość
ale ona nie chce mnie widzieć, złożyła pozwy o alimenty i ustalenie wizyt, nie chce ze mną rozmawiać nawet

Gość Ciężki orzech
Ale jakieś tam okazje do rozmowy są, skoro odwiedzasz wasze dziecko. Spróbuj porozmawiać z nią przy okazji jednej z tych wizyt. Zależy Ci, to walcz, nie masz nic do stracenia. I odejdź od tej drugiej, bo kochając matkę Twojego dziecka i jednocześnie będąc w innym związku, żyjesz w zakłamaniu, a to nie wskazuje na dojrzałość. Trzymaj się, chłopie, nie mnie Cię oceniać, więc radzę Ci po prostu - walcz.

Gość gość
No cóż zostaje ci tylko zgonić twoje postępowanie z przeszłości na niedojrzałość. Pokaż jej że żałujesz

Gość gość
moim zdaniem nie masz szans

Gość gość
nie wiem, jak się rozstać z obecną, bo ona nie ma gdzie mieszkać, teraz jesteśmy w moim mieszkaniu matkę dziecka kocham, chyba wystarszyłam się odpowiedzialności za dziecko i rodzinę i przespałem się z pierwszą lepszą, ona mnie potem szantażowała, wziąłem to za pretekst

Gość gość
porozmawiać o powrocie? ona ucieka przede mną, jak przychodzę, zamyka się w kuchni, raz widziałem, że płacze. Czuję się jak ostatni h*j.

Gość walczz
Moze napisz jej szczery list, skoro nie chce rozmawiac. Uwazam ze ja strasznie zraniles..jedyne co mozesz to pokazac jej czynamami ze walczysz jak lew. Muialbys na prawde sie starac, doslownie, kwiaty wizyty, chodzenie, proszenie, ona musi zobaczyc ze na serio zalujesz i ci zalezy. I musisz odejsc od obecnej. Musisz byc w swoich dzialaniach konsekwentny i wtrwaly. Ludzie czasem popelniaja bledy..

Gość gość
Wyrwales jej serce , nosila twoje dziecko, a ty sobie baraszkowales z duga. Kazdego dnia to dziecko w jej lonie przyminalo jej ciebie .Nie bede komentowac , bo sie nie da , ale wiedz ze zadales jej najwiekszy bol jaki moze dac ,,kochajacy ,,facet dziewczynie , zonie.

Gość gość
Nie będziesz miał najmniejszej szansy dopóki jestes i inną. Zakończ tamten związek , poproś zeby się wyprowadziła i zacznij walczyć. Skoro płakała to znaczy , że nie jesteś jej całkiem obojętny. Moze dziś przeważają negatywne uczucia , ale te dobre też w niej są , choć może sama nie zdawać sobie z tego sprawy. Jeśli bedziesz cierpliwy , pokażesz , że zależy Ci na niej i załujesz tego co zrobiłeś będziesz miał szansę ją odzyskać

Gość gość
najgorsze jest to że ciąża była zagrożona, ona wiele przeze mnie wycierpiała. z nikim o tym nie rozmawiałem, bo tak mi wstyd, wtedy zagłuszałem sumienie, ale już nie umiem. muszę jakoś porozmawiać najpierw z partnerką, potem zajmę się resztą

Gość gość
co śliczna historyjka, trzyma w napięciu do samego końca.

Gość gość
Czujesz sie jak ch*j, no poweiem Ci ze to dlatego ze poprost nim jestes!!! Daj lepiej dziewczynie spokoj, jeszcze znowu ja zranisz! !! Swoja osoba

Gość gość
tak, jasne, ja się zmieniłem i już nigdy nie skrzywdzę

Gość gość
tja... zawijaj w papierki:O 🖐️

Gość gość
jak mogłeś tak postąpić nie myślałeś wtedy chyba głową ? dziewczyna czuje się upokorzona jak mogłeś tak zrobić ? na jej miejscu też nie chciałabym cię widzieć i raczej nie ma sposobu żebyście byli razem miałeś do tego okazję, ale z niej nie skorzystałeś

Gość Kelliegh
Obecnej lasce powiedz prawdę i pomóż znaleźć lokum. To na początek. Tamtej drugiej, która kochasz pokazuj każdego dnia, że dojrzałes, że Ci zależy, ale nie wpychaj jej słów, tylko czyny liczą się teraz. Zatem kochaj ale niech pokazują to czyny. Słowa teraz nie mają znaczenia.

Gość Kelliegh
Myślę, że szanse są na zmianę stanu rzeczy, jeżeli ona jeszcze płacze to znaczy, że żyją w niej uczucia, ale boi się być skrzywdzona jeszcze raz. Tak prawdę mówiąc, to dooopek z ciebie pierwsza klasa.

Gość cgdxgjhnfhxjn
chyba na nią nie zasługujesz mój drogi

Gość News_Room
he laska sie sypnęła pisząc raz jako facet a raz jao baba, kiepsko przygotowane prowo 🖐️

Gość gość
Ja odzyskałem ukochaną dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://magicznerytualy.pl, w 3 tygodnie sie do mnie wrocila.

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl