Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że życie w Belgi jest łatwiejsze niż życie w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Mieszka tam moja przyjaciółka. Pisze że życie zdecydowanie łatwiejsze i fajniejsze. A kraj też jest ok. Jak jej pisze,że przesadza,że Polska a Belgia to przecież nie jest ogromna różnica. Napisałam jej,że Anglia to tak,życie prościejsze. ale Belgia? I tak sie zastanawiam bo mam zamiar w listopadzie wyjechać do Anglii do siostry czy to dobry pomysł po tym jak znajoma stwierdziła,że w Anglii już nie jest tak pięknie jak kiedyś( ma tam ona brata). Stwierdziła,że jeżeli bym chciała zrezygnować z Anglii to mogłabym przyjechac do niej i że decyzji o pozostaniu w Belgii nie musze podejmować pierwszego dnia po przyjeździe..... a ja się pogubiłam. Bo zawsze zalety słyszałam o Anglii.

Gość gość
Jak już to prostsze a nie "prościejsze", debilko 🖐️

Gość gość
nawet sie nie wybieraj obecnie do Anglli jesli nigdy tu nie pracowalas to nie masz nin a na spotkania w sprawie nadania tego numeru nie chca juz rejestrowac nowoprzybylych emigrantow bo w UK jest juz przeludnienie za duzo ludzi tu zjechalo teraz pracodawcy maja w czym przebierac place sa niskie minium sie zarabia o ile sie znajdzie prace a ty zapewne bedziesz sie starac o posade sprzataczki,nianki , kelnerki, czy barmanki a na takie prace jest po 50 chetnych na 1 miejsce bo to kazdy kto choc troche zna angielski i jest sprawny fizycznie moze robic ja bym pojechala do Belgii na twoim miejscu a tak w ogole to sama w przyszlym roku w marcu lub kwietniu przeprowadzam sie do Danii

Gość gość
Zalety Anglii? Ha ha ha. Tam juz nie ma po co jechac!