Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest więcej dziewczyn które lecą na kasę czy więcej facetów którzy lecą na sex

Polecane posty

Gość kelner z Rewala
w dzisiejszych czasach jest wiecej facetow ktorzy leca na kase i wiecej dziewczyn ktore leca na sex :classic_cool: takie czasy :D

Gość gość
nie było takiej opcji :p

Gość kelner z Rewala
a w Ameryce murzynow bili... :classic_cool:

Gość gość
w dzisiejszych czasach jest wiecej facetow ktorzy leca na kase i wiecej dziewczyn ktore leca na sex cool.gif takie czas ******* Haha to chyba pierwszy mądry wpis na kafeterii który przeczytałem :D

Gość Break Me
A ja Wam powiem ze te cale gadanie o dziewczynach lecacych na kase to bzdura. Mam 22 lata, jezdze niezlym autem bo 2 letni Mercedes ML. Wiadomo sa Ferrari i inne ale w moim wieku jest to dosc niezly samochod. Nie jestem brzydki napewno, dosyc wysoki, szczuply i szczrze mowiac nigdy nie spotkalem sie z ta Wasza "laska" lecaca na kase czy samochod. Czasami jak jezdze to jakies w podobnym wieku w samochodzie obok sie patrza ale ja tez sie patrze. Ludzie maja oczy to sie patrza. Nie wiem skad Wy wymyslacie te wszystkie dziewczyny lecace na kase. Duzo jest w porzadku dziewczyn dla ktorych pieniadze to nie jest pierwszorzedna mysl

Gość gość
tak, jasne, facet poleci na pieniądze najpierw niż na sex ? tego mi nie wmowicie. Wy tylko o jednym myslicie.

Gość gość
BM...a co z facetami w kwestii s. ?

Gość Break Me
95% z nich leci na sam seks. Wiem z doswiadczenia, widze jak luzno podchodza do tych spraw. To jest chyba jeden z powodow dla ktorych unikam takich imprez czy dyskotek, zyje poprostu troche w swoim swiecie. Mam taki wymarzony obrazek przyszlosci i aktualnie powolutku dokladam wszelkich staran:) Mi nie zalezy na seksie samym. Pare razy mialem powiedzmy jak w pilce noznej 100% okazje ale umyslnie ich nie wykorzystalem bo to mnie poprostu nie krec:)

Gość gość
oooo prosze, a ostre filmy ?

Gość gość
wiecej facetow na sex

Gość gość
Więcej kobiet na kase. Jeszcze dodają do tego ideologię, że niby to dla dobra dziecka itp. a przecież same mogą to wszystko zarobić, nic nie stoi na przeszkodzie. Poza tym jest masa prawiczków, którzy nie pójdą do prostytutki zaś pełno kobiet, która sprzedaje dziewictwo a inne nawet udają dziewice. Dodatkowo kobiety, sporo się o tym mówiło, sprzedają czy rodzą dzieci za pieniądze tzw. surogatki. Kto króluje w prostytucji? Kobiety. Męska prostytutka jest rzadkością i odbieganiem od normy a kobieta wręcz normą.