Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

ile piec mam karkowke (plastry) moge piec ja w folii aluminiowej?? jaka temperatura? jest juz zamarynowana, nie wiem co dalej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
masz rękawy do pieczenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w folii nie, bo będzie ugotowana a nie upieczona. Jeśli nie masz rękawa to w naczyniu żaroodpornym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w normalnym naczyniu zaroodpornym i bez ceregieli pieczesz ok godzina nawet ciut ponad zalezy w jakiej temp jesli powoli to ponad

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
koło 200st

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie mam rękawów do pieczenia. ostatnio piekłam w 180 na samym ruszczie chyba ok godziny i była sucha jak wiórek :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
czy to naczynie czyms wysmarowac zanim karkowke ułoze? nie przykrywacv jej podczas pieczenia? dobrze, ze zapytalam, bo bylaby ugotowana.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przykryj żeby nie wyschła naczynia nie musisz smarować

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ok. dzieki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cienkie plastry beda suche, jezli za dlugo pieczesz. do 30 minut wystarczy, albo nawet mniej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×