Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwi_fruit

Po czym poznać że on jest naprawdę zadowolony

Polecane posty

Gość kiwi_fruit
Może przez te prezerwatywy i globulki... :( Ogólnie nie uważam, że nie jest zadowolony. Nigdy niczego takie nie zauważyłam. Ale wiem, że nigdy też by mi tego nie okazał, więc zastanawiam się jak poznać, gdyby nie był zadowolony i chciał to ukryć

Gość gość
pisalas tu pare dni wstecz... zdaje sie ze z zona to on jeszcze mieszka, prawda? :) Nieladnie tak. Jak bierzesz z polykiem, nie powinien Cie zdradzac. Poza tym, powinnas TO widziec w jego spojrzeniu, czy jest zadowolony.

Gość kiwi_fruit
Nie pisałam parę dni temu. Nie mieszka z żoną. Razem mieszkamy, chyba bym zauwazyła jakby była jeszcze jego żona, nie?

Gość kiwi_fruit
Po spojrzeniu widzę w sumie, że jest zadowolony. W sumie to on tak patrzy, że aż robię się cała czerwona ze wstydu czasami :D

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość starsza  ognista
Mój partner jest młodszy o demie o 14 lat po ,każdym zbliżeniu muszę przyznać że jest ono bardzo często ,zawsze jestem gotowa do zbliżenia nie mogę odmówić mu tej przyjemności obawiam się że znajdzie sobie młodszą i nawet sama prowokuję do zbliżenia .Po całym akcie widzę jego zadowoloną minę jest odprężony i szepcze mi do ucha było klawo to może jak odpocznę powtórka ,z miłą chęcią oznajmiam mu trzymam cię za słowo , za każdym razem kończy w środku wytryskiem to mu sprawia wielką satysfakcję moja cipka dostaje życiodajnego płynu i dlatego jest taka jędrna