Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielka Helenka

Czy znacie taki wózek

Polecane posty

Gość Lula 1605
GOSIA I HALINKA moglabys podac swoj adres email? mam pare pytań odnośnie wózka ???????

Gość gość
Ma tyle bajerów, że trochę mi zeszło zanim opanowałam jego wszystkie funkcje, ale muszę przyznać, że ten model jest bardzo wygodny i przyjazny dla dziecka.

Gość gość
Nie polecam wózków bebe boss. Mam taki i jest strasznie kiepski. Ciężko się prowadzi, wszystko odlatuje - ogólnie jak z jajka niespodzianki :P Za te pieniądze można kupić lepsze jakoścowo wózki. A już nie wspomne że dziecko w tym wózku jest strasznie wytrzepane bo skacze nawet na najmniejszej nierówności

Gość gość
JA również przestrzegam nie kupujcie wózka firmy BABE BOSS moj model to Lameiro jeden wielki dramat po pół roku uzytkowania ledwo się trzyma !! Z reklamacja mega problem nawet na swoj koszt trzeba wysłać towar do reklamacji ! I jeszcze ci powiedzą że to z twojej winy ! Za te 1500 zł mozna juz spokojnie kupić wózek Adamex badz Roan i jakość nawet nie porównywalna . Radze sie od tych bubli trzymać z daleka bo nawet jednego dziecka przez 2 lata nie przetrwa to wam gwarantuje ! Ja strasznie żałuje mojego zakupu no ale co zrobić człowiek uczy sie na błędach .