Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czymajac trzydziesci lat mozna atarac sie w Anglii o prace kelnerki

Polecane posty

Gość gość

mimo 30 na karku wygladam mlodziej ludzie daja mi 25 lat czy to nie za duzo na kelnerke w anglii ? tak sobie mysle ze moze pracodawca jak sie dowie ile mam lat to odmowi chociaz wygladam naprawde na max 25

Gość gość
Mając taki tok rozumowania to Ty się nawet na kelnerkę nie nadajesz, ludzie a gdybyś wyglądała na 17 to wg. Ciebie już byś mogła być tą kelnerką czy nie?

Gość gość
17 lub 18 to predzej zatrudnia bo mloda pewno zdrowa i energiczna a 30 lat to sorry nie jest stara jeszcze ale do mlodych juz nie nalezy ja sama mam 29 lat i czuje roznice ile wiecej mialam sily i energii w wieku 19 lat a teraz juz slabsza jestem i za mloda juz sie nie uwazam to juz raczej sredni wiek 30 lat

Gość gość
17 lub 18 to predzej zatrudnia bo mloda pewno zdrowa i energiczna a 30 lat to sorry nie jest stara jeszcze ale do mlodych juz nie nalezy ja sama mam 29 lat i czuje roznice ile wiecej mialam sily i energii w wieku 19 lat a teraz juz slabsza jestem i za mloda juz sie nie uwazam to juz raczej sredni wiek 30 lat

Gość gość
W Anglii NIE ma juz pracy!!!!!!!!

Gość gość
tam wyzej-Jezeli tak slabniesz majac 29 lat.to jako 50 latka bedziesz staruszka :D