Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dresiary nie cierpie dresiar

Polecane posty

Gość gość

są aseksualne,mało kobiece i odpychające:O albo laski w adidasach i kurteczkach do pasa:O koszmar:O

Gość Wrona bezOgona
a sam matole biegasz na szpilkach i w miniowce? :classic_cool:

Gość gość
Sam jesteś matoł deklu :O

Gość gość
przyjedź do miasta autorze, w mieście dziewczyny ubierają się z klasą nie to co u wos na wsi :)

Gość gość
Mieszkam w mieście niezbyt małym ale to jednak miasto,skąd wiesz że jestem autorem a nie autorką?

Gość gość
Stella McCartney projektowała dla Adidasa, a także Jeremy Scott. Dla Pumy projektował Alexander McQueen, to są znane w świecie nazwiska taki haute couture mody sportowej.

Gość gość
Ja dresu i legginsow nie nosze do miasta. Jedynie w domu. Chocby te ciuchy byly firmy Dolce & Gabana, nie wyjde w nich do ludzi...

Gość gość
Nie chodzi o to kto projektował są aseksualne i tyle :O jeszcze nastolatki to co innego ale kobiety? :O no ludzie :(

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie, często chodzę w dresach. Tylko może nie takich chamskich z kreszu :p firma Sexy by Sweden projektuje fajne dresy.

Gość gość
czasy typowych dresiar z grzywką ala alf odeszły do lamusa. Dziś dresy są fajnym elementem mody hipsterskiej.

Gość gość
Ja na co dzień chodzę nienagannie ubrana, więc jak zbliża się weekend i wskakuję w dres to mój facet zaciera ręce.

Gość gość
Moda hipsterska jest dobra dla gimbusów a nie kobiet :O:O

Gość gość
po domu to co innego

Gość gość
Pojedź do większego miasta, to zobaczysz jak wyglądają wypoczywające lemingi:p Zarówno kobiety jak i mężczyźni zrzucają krępujące krawaty i ołówkowe spódnice i pomykają w luźnych, wygodnych ciuchach takich jak dres.

Gość gość
Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ;) czy to dres czy za duża o 4 numery bluza męża.🖐️

Gość gość
wiem wiem i Horodyńska lansowała dresy:O

Gość gość
Ja dojrzałam u Ani Rubik fajne spodnie dresowe, czarne z białym lampasem, które zestawiła z czarnymi szpilkami. Pół nocy szukałam informacji skąd ona je ma i będąc w delegacji w Anglii znalazłam, prawie identyczne w Primarku- spodnie zrobiły u mnie w pracy furorę.

Gość gość
Właśnie mówię o tych z lampasem,paskudztwo jak nie wiem co.

Gość kejt mos
autorko/autorze wiem o co ci chodzi, mnie tez drazni taki styl ubierania. sama chodze czasem na sportowo ale staromodne adidasy i bluza do pasa w jaskrawym kolorze sa nie do przyjecia.

Gość gość
Ja też wiem o co chodzi autorce, ale jej temat i pierwsze posty zabrzmiały tak jakby dyskwalifikowała każdy dres, a dres dresowi nie równy. Zresztą dresiara to "styl" bycia, włosy w kucyk, dużo żelu, papieros, poobgryzane paznokcie, klątwy i spluwanie co minutę.

Gość gość
Chodzi mi o to że kobiety/dziewczyny po 30 lat innych butów w szafie nie mają jak adidasy lub w lecie japonki do tego bluza i dżinsy.Mówię tu o moich koleżankach,bardzo je lubię ale jak idziemy na imprezę to ja zakładam szpilki spódnice czy sukienke jak ciepło albo rurki i zwiewną bluzkę.Dość klasycznie,a One zawsze te adidasy i obcisłe bluzeczki.Jak mnie widzą to czuję się zawsze skrępowana bo dziwnie na mnie patrzą,Interesuję się modą i trendami jednak nie jest to dla mnie priorytet.One zawsze patrzą i mówią ale się odj****aś,albo komentują inne dziewczyny fajnie ubrane.Lubię je ale to mnie drażni czasami :O

Gość kejt mos
to gdzie wy imprezujecie? w wawie do lepszego klubu raczej nie wpuszczaja w adidasach a jak juz to te adidasy musza byc bardziej eleganckie niz sportowe. twoje kumpele zatrzymaly sie w czasie bo taki styl ubierania byl modny jakies 10lat temu.

Gość gość
Nie no jeśli kobieta nie w swojej szafie szpilek to faktycznie jest z nią coś nie tak:-o To też trochę dziwne, bo w dzisiejszych czasach nawet pracownice głupiej stacji benzynowej, muszą wyglądać schludnie.

Gość gość
Zgadzam się z tym co powiedziała Kejt i dziwię się, że Twoje koleżanki nie czują się źle w miejscu gdzie jednak większość kobiet wygląda elegancko. Chyba, że faktycznie chodzicie na dyskoteki do remizy gdzie nie ma nawet normalnej podłogi:p

Gość gość
Nie jakieś wieśniackie te adidasy czasami nawet eleganckie.W Warszawie nie mieszkam ale też nie na wiosce zabitej dechami :P Nigdy w życiu nie miały szpilek na nogach a na mnie patrzą jak na kosmitkę :O lubimy się bardzo ale no kurcze nie mogę znieść tych sportowych ubrań :O

Gość wifigdańsk
ja lubię dresy i nie obchodzi mnie co o tym myślą inni.

Gość gość
Może kiedyś tam im po przymierzać swoje rzeczy, jak zobaczą, że wyglądają dużo lepiej niż w swoich adidasach i obcisłych bluzeczkach to się przekonają to Twojego stylu i zaczną ubierać się podobnie. Przynajmniej na imprezy a na co dzień niech chodzą w dresach.

Gość leniwka pospolita
W takim razie dziwne masz koleżanki :) ja bardzo lubię luźne bluzy z kapturem i adidaski, ale w szafie mam szpilki, botki, sandałki, płaszcz, koszule, bardziej kobiece bluzki i czasem lubię z nich skorzystać. Dziwne, że masz aż kilka takich koleżanek, bo wśród moich nie ma chyba ani jednej kompletnej dresiary (mam 25 lat).

Gość gość
W życiu nie byłam w remizie nawet nie ma takowej u nas normalne imprezy karaoke czy inne,gdzie nas poniesie.One twierdzą że tak im wygodnie i zamierzają się katować na szpilkach(ja się nie katuję i bardzo wygodnie mi na obcasach)