Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minorka1

Volumetry czy warto wypróbowac

Polecane posty

Dobry wieczór, Pojawiły się nowa grupa kosmetyków Volumetry, otrzymałem maila, że kosmetyki są dostępne w sklepie w którym zawsze kupuję http://www.gobli.pl/loreal-volumetry-c3970.html . Czy ktoś już to próbował, czy obciąża włosy. Wcześniejsza seria Volume expand strasznie obciążała mi włosy i zrezygnowałam z niej. Ta podobno jest na bazie kwas salicylowy. Jak widac na zdjęciach jest przezroczysty tamten był biały. Jak ktoś już próbował będę wdzięczna z opinie.

Szampon kupiłam około 2 tygodni temu. Nie próbowałam jeszcze innych rzeczy - ani odżywki anie sprayu. Ale chyba z ciekawości to zrobię bo szampon jest całkiem całkiem. Na pewno nadaje lekkości, objętości włosom a przynajmniej moim. Mam wrażenie że włosy dłużej zachowują świeżość i kształt po modelowaniu. Kiedyś również próbowałam volume expand ale różnica pomiędzy tymi szamponami jest jak najbardziej in plus dla volumetry. Na początek warto zaopatrzyć się w małą butelką bo nie dla każdego szampon może być odpowiedni a koszt małej butelki nawet jeżeli nie będzie to dla nas produkt jest do przełknięcia ;) Jak będę miała odżywkę albo spray to opisze czy warto. Ciekawi mnie jeszcze ten suchy szampon, chociaż osobiście nie bardzo preferuje takie produkty. Pozdrówka