Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghaaa

Czy powinnam zerwać z chłopakiem

Polecane posty

Gość abcdefghaaa

Proszę o radę. Od roku jestem z chłopakiem, ale ostatnio pojawił się pewien problem. Kiedy jesteśmy na imprezie i on wypije zaczyna się zachowywać agresywnie. Ma on dość impulsywny charakter i zdawałam sobie z tego sprawę, ale może dlatego że minęło największe zauroczenie to mnie to boli. W każdy normalny dzień jest kochany, miły i jest mi z nim niesamowicie dobrze, ale boję się że pakuję się w taką samą sytuację jak moja mama (mój ojciec po nawet jednym piwie wywołuje awanturę, zresztą nawet bez piwa). Nie jest agresywny wobec mnie, nie obraża mnie, ale go "nosi" i boję się czy nie skończy jak kiedyś mój ojciec. Nie wiem co robić.

Gość serduszko puka w rytmie
rozbierz sie i pilnuj ubrania :classic_cool:

Gość gość
Porozmawiaj z nim. Powiedz jak się czujesz,,że chcesz aby mniej pił,bo choć on może później po imprezie tego nie pamiętać,to ty pamiętasz wszystko,że był agresywny i,że się boisz o niego i o siebie. Jak kocha to zrozumie.

Czy wy nie potraficie samodzielnie podjąć jakiejkolwiek decyzji? Czy może szukasz w razie złego wyboró kozła ofiarnego w postaci pomarańczy kture ci doradzą? O to czy wziąć z nim ślub terz na kafe będziesz pytała?

Gość gość
Jego temperamentu nie zmienisz, uważam że będzie Ci groziło z nim niebezpieczeństwo

Gość gość
Tu pytają o wszystko. Nawet o to, ile razy w tygodniu dać facetowi...

Gość gość
Twoje obawy sa uzasadnione. zapalilo Ci sie czerwone swiatlo. oczywiscie, ze bedzie tak jak z Twoim ojcem, wczesniej czy pozniej. facet powinien sie leczyc.