Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria95

Przebieg ciąży od 1 do 9 mca młode mamy łączmy się

Polecane posty

Gość Wiktoria95

Witajcie dziewczyny .Mam 18 lat i spodziewam się dziecka .Jestem w 15 tyg i zaakceptowałam fakt, że zostanę mamą .Mój chłopak to obcokrajowiec starszy ode mnie o 8 lat .Przyjechał do warszawy na studia ..Poznaliśmy się 15 miesięcy temu dokładnie . Chciałabym porozmawiać z innymi młodymi dziewczynami w ciąży a może nawet jakieś spotkanko w realu ?:) Pozdrawiam

Gość gość
o k***a dziewczyno dlaczego nie usunęłaś ? :-O Po co ci dziecko w tym wieku na dodatek nie z polakiem :-O

Gość gość
Pewnie tatuś czekoladka... Zostawi cie bo przyjechał poimprezxowac a nie siedzieć w pieluchach z głupia małolata bez szkoły zawodu pracy..... Ale się wkopalas

Gość gość
a jakiej narodowości jest tatuś ;) I co studiuje/wał Cienko widze Twoja przyszłość ale powodzenia

Gość Wiktoria95
przyszla mamcia witaj, skąd jesteś ? No niestety życie układa nam inne scenariusze ..A ojciec dziecka nie chce wziąć na siebie obowiązku wychowania ? To smutne :(

Gość gość
autorko a dlaczego nie odpowiadasz na pytania ;)

Gość gość
Autorko, nie przejmuj się tymi głupimi komentarzami typu..na to Ci dziecko..ja mam 21 lat i też zaszłam w ciąże, jestem w 3 miesiący z tą różnicą, że mam narzeczonego jesteśmy ze sobą prawie 3 lata, a w przyszłym roku był planowany ślub, nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży, tak się złożyło..z początku byłam załamana, a teraz się ciesze :)

Gość gość
nie odpowiada bo pewnie jej facet to ciapak :D

Gość Wiktoria95
A czy mój temat nawiązuje do pytań zadanych przez ciebie ? Ale jedno jest pewne -nie wstydzę się narodowości swojego mężczyzny ! A studiował stomatologię .Teraz odbywa staż podyplomowy...

Gość gość
jesli sie nie wstydzisz to dlaczego nie napiszesz pochodzenia :P

Gość Wiktoria95
dlaczego starasz się popsuć mój temat ?? Nie możesz po prostu tu nie wchodzić skoro cie mój temat nie dotyczy

Gość gość
ja leje na twój temat ale widzę że jednak sie wstydzisz swojego faceta skoro ciezko ci napisac kim jest hehe

Gość gość
ale ty głupi gościu jesteś :-O Czepiłeś sie dziewczyny jak rzep :D Odpuść sobie palancie

Gość gość
Autorko ignoruj głupie komentarze życzę ci wszystkiego dobrego. Ja urodziłam pierwsze dziecko mojemu mężowi w wieku 21 lat, piękny mulatek, mąz pochodzi z Nigerii, ogólne dorobiliśmy się 3 dzieci w ciągu 16 lat naszego małżeństwa. Wilele lat mieszkaliśmy w Polsce, jednak przyznam ci że nie jest łatwo kolorowemu małżeństwu, mentalnośc Polaków jest chora, teraz od kilku lat mieszkamy na zachodzi dzieci chodzą do szkoły, my pracujemy, czujemy się swobodnie a przede mąż i dzieci są akceptowani i traktowani jak ludzie, w Polsce to murzyni, jesteś młoda, jak ojciec twojego dziecka skończy studia najlepiej uciekajcie z tego kraju, uwierz w innym miejcu będzie wam łatwiej.

Gość Wiktoria95
do gość 19:17 hej, dziękuję , że napisałaś ;) Miło się czyta takie posty ;) Mój chłopak jest Grekiem i słyszę często , że to również ciapaty :( Nie przejmuję się tym... Na szczęście On już skończył studia i teraz odbywa staż . Chciałby by dziecko urodziło się w Grecji ale zobaczymy...

Gość gość
no i w końcu sie przyznalaś ;) Grekus to zawsze lepiej niż murzyn ale dla mnie to lenie śmierdzące

Gość gość
przyszla mamcia a ty czego niby zazdroscisz autorce? Tego ze w wieku 18 lat dala sie zaplodnic obcokrajowcowi :-O

tego, że ten jej obcokrajowiec nie boi się odpowiedzialności i jest z nią cały czas! poza tym co ma do rzeczy skąd jest? Skoro są razem i on wie o wszystkim a chce dalej być z nią to znaczy, że ją raczej kocha. Bo inaczej myślę, że by spierdzielił.

Gość gość
ta jasne po roku znajomości i wielka miłośc :-O wyrwał sobie Polkę i wziął odpowiedzialność za bekarta a skąd wiadomo, że nie celowo zrobił jej dziecko!? Znam kilka takich przypadków pomyleńcow zwłaszcza obcokrajowcy sa do tego zdolni

Gość Wiktoria95
ale o co ci chodzi człowieku? Skąd u ciebie tyle jadu ? Nie rozumiem... Jak śmiesz twierdzić, że miedzy nami nie istnieje uczucie !? Jesteśmy razem 15 miesięcy i pokochaliśmy się od razu ! Zresztą od teraz ignoruje twoje wypowiedzi przyszła mamcia Współczuję Ci :( I nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest nie mieć wsparcia partnera będąc w ciąży . Gdy ja dowiedziałam się o ciąży to szalałam z rozpaczy. Byłam pewna , że mnie kocha ale trochę bałam się mu przyznać .W końcu nie znaliśmy się długo a i fakt, że jest z innego kraju nie pomagał..Bardziej chyba obawiałam się tego >co powiedzą ludzie< Teraz się ludzmi nie przejmują ale wtedy tak ... A gdy wspomniałam o aborcji bo wiem, że w Grecji do 3 mca jest legalna to nie był zachwycony i kazał mi wybić sobie to z głowy . Rodzicom przyznałam się tydzień pózniej... A ty mieszkasz z rodzicami ? Jak zareagowali na ciążę ?

Gość gość
jak mozna w wieku 18 lat dac d**y obcemu facetowi nawet go nie znasz dobrze ich mentalności, kultury, wychowania .co na to rodzice twoi

Gość gość
tylko pozazdrościć hehe pojechała małolata pierwszy raz za granicę na wycieczkę poznała bezrobotnego greka który ja kilka razy zerżnął w ramach wymiany miedzykulturowej a ze dziewcze głup[ie jak but to i zaraz wpadka była :D :D powinnaś go całować po nogach ze sie jeszcze nie ulkotnił ")

Gość Wiktoria95
czy ja pisałam że poznałam swojego chłopaka na wycieczce w Grecji Opuść sobie w końcu bo to zaczyna się robić nudne

Gość gość
K*****a ja pierdziele ,co za rasizm p********y ,brak slow.A ty sie nie wstydzisz ,ze jestes Polka????Zacofanie w Polsce i komuna jak widze do tej pory jest.

Gość gość
Wiktoria nie sluchaj jej to pisze pewnie jakas patologia,ktora probuje sie dowartosciowac tu na forum.W zyciu nigdy nie wiesz jak to bedzie.Znam mieszane malzenstwo ,wpadli po paru miesiacach znajomosci teraz juz sa ponad 20 lat malzenstwem i 3 dzieci na koncie.I sa takie pary co chodza ze soba po 5 lat i wiecej ,potem jest slub a jeszcze szybciej rozwod :) Zycze powodzenia i by Tobie sie ukladalo jak najlepiej.

Wiktorio :* Mieszkam sama :) wynajmuję mieszkanie z taką jedną dziewczyną. Moja mama wie i trochę płacze.. Ale się z tym pogodziła no bo jakżeby inaczej.. A tacie zamierzam powiedzieć dopiero w weekend i trochę się tego obawiam. A twoi jak zareagowali?