Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasiaczkastaraczka

ciąża po luteinie

Polecane posty

Gość kasiaczkastaraczka

Witam wszystkich i już z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi o ile ktoś odpowie.Chciałabym się dowiedzieć pewnej rzeczy natomiast moje cykle są dość długie {przed pierwszą ciążą 32-36 dni} po ciąży (córcia ma 5,5 roku) cykle trwają różnie ostatnie 38,34,29, i 62 dni z tym że w cyklu 62 dniowym miesiączkę dostałam poprze wywołanie luteiną którą zaczęłam brać w 50 dniu cyklu 3x1 przez 7 dni. dziś jest 28 dzień cyklu prawie w połowie cyklu miałam przez 3 dni płodny ,śliski ,rozciągliwy śluz były przytulanki przed i w drugi dzień płodnego śluzu I moje pytanie brzmi jakie są szanse że mogłam zajść w ciąże po wywołanym okresie dodam jeszcze że jakieś 7-8 dni temu bardzo bolały mnie sutki przez jakieś dwa dni- a teraz tylko troszeńkę jak je dotyka mój mąż a od 4-5 dni mam biały nie bardzo gęsty mleczny jakby troszkę kleisty śluz nie ma go dużo ale czasem jest widoczny na papierze toaletowym. kilka dni jem jakby więcej i bardzo dużo piję no i dziś 3 dzień jak jestem podziębiona ciągnę nosem i mówie troche przez nos i boli mnie głowa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować