kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Hej ! mam takie pytanie. Czy po owulacji w cyklach nieregularnych zawsze się miesiączka po około 2 tygodniach czy niekoniecznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monikaaa3 Napisano Wrzesień 22, 2013 Niekoniecznie, II faza cyklu moze sie wydluzyc, badz skrocic ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Długość drugiej fazy cyklu jest stała. Może się zmieniać jedynie przy zaburzeniach hormonalnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Rozumiem ;) Bo owulację miałam 04 września. Cykle mam nieregularne jak wspomniałam . Ostatnio powiększyły mi się obwódki i pojawiły żyły na piersiach oraz są one twarde. Mam także dziwny śluz i czuję się cały czas 'mokra'. Już od 2,5 tygodnia . Czy może być tak przed miesiączką? Nigdy tak nie miałam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 PROSZE O ODPOWIEDZ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Może być tak przed miesiączką, jednak czy rozważałaś możliwość ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Skąd wiesz, że owulację miałaś 4. września? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 ponieważ byłam wtedy u lekarza. Właśnie sama nie wiem ... Nigdy aż tak ' mokro' nie miałam po owulacji .i żyłek widocznych tez nie zauważyłam. Dlatego zastanawiam się , czy przed miesiączką tak może być ... i właśnie ile dni po owulacji może ona wystąpić . Bo zaraz po jajeczkowaniu bolał mnie prawy jajnik , potem trochę podbrzusze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 i uprawiałam stosunek przerywany dwa razy podczas dni płodnych , dlatego nie wiem , czy powinnam się martwić , czy raczej czekać na miesiączkę . Przyznam się, ze nie stać mnie teraz na wizytę u ginekologa , dlatego chciałam się doradzić bardziej doświadczonych kobitek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Miałaś usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 4. września czy miałam USG ? taak miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Stosunek w dni płodne zawsze wiąże ze sobą ryzyko ciąży, tym bardziej przerywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Wiem ! i zdawałam sobie ze sprawy ryzyka , ale bedzie co ma być przecież ;) Chodzi mi bardziej o to , czy przed miesiączką mogą być żyły na obwódkach , większe obwódki i twarde piersi . ( zauważył to wszystko mój narzeczony ) . I jaki może być śluz przed miesiączką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 Wszystkie objawy tak wczesnej ciąży są tożsame z objawami fazy lutealnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 22, 2013 Sluzu NiGDY nie miałam, dlatego chce dowiedzieć się jaki on jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 23, 2013 a ja dalej nie wiem jaki śluz jest przed miesiączką ... PROSZE KOGOS O ODPOWIEDZ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 RÓŻNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek48 0 Napisano Wrzesień 23, 2013 a ciągnie się czy raczej jest lepki ? daje uczucie mokrości ? No pewnie różni się od tego we wczesniej ciąży . Ja się borykam ze śluzem już 2 tydzień ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 Każdy organizm jest inny i reaguje inaczej. Zrób test ciążowy, po takim czasie powinien dać wiarygodny wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach