Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodna1

Prosze o porade

Polecane posty

Gość pogodna1

Mąż otrzymał bardzo dobrą ofertę pracy, jego zarobki wzrosną dwukrotnie. Niestety wiąże się to z przeprowadzką (tamta firma zapewnia mieszkanie itp). Tu gdzie teraz żyjemy nie jest tak źle, ale fakt, że to ogromna szansa dla Niego. Tutaj mamy mieszkanie na kredyt. Mąż chce wyjechać na kilka lat i spłacić dzięki temu także dużo szybciej kredyt. Tam się planuje rozwijać i zdobywać doświadczenie, bo marzy o otwarciu własnej firmy. Ale tu są wszyscy znajomi, rodzina, dzieci na razie nie planujemy. Ja mam taką pracę, że nic mnie tu nie trzyma, zarabiam te przysłowiowe 1200zł:/ Myślicie, że warto wyjechać?

Gość hermionaona
jasne że warto, to duża szansa także dla Ciebie na znalezienie wymarzonej pracy. Tylko pytanie co zrobicie z mieszkaniem? Będzie sobie tak stało puste przez X czasu?

Gość pogodna1
Właśnie nie wiemy. Może wynajem choć mi szkodza:(

ja bym nie wynajeła , nie wiadomo kto się trafi. Jak bedziecie spłacać kredyt z zagranicy to i na czynsz pewnie starczy , liczniki nie będą pracowac,

Gość pogodna1
Szkoda mi mieszkania, bo dopiero co je skończyliśmy. W zeszłym roku ślub, ale z drugiej strony to ogromna szansa dla męża. A i zostajemy w kraju, tylko zmieniamy miasta, ale odległość jest spora choć na weekendy by się dało wracać:)