Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie przeraża bo jest zafascynowany przemocą

Polecane posty

Gość gość

Ciagle oglada filmy typu Piła, zdjęcia trupow, ofiar wypadkow i uwielbia najbardziej krwawe gry... Boze jak widzialam czym sie podnieca to się przeraziłam :(

Gość zabawa rapierem
co nam obca przemoc wziela szabla odbierzemy :D polak po prostu :classic_cool:

Gość gość
to nie jest smieszne :( boje sie bo on pali trawe i jeszcze sie głupkowato smieje, ja patrze z czego a tam brutalnie mordują faceta, krzyki jak zarzynany prosiak, krew... on jest tym zafascynowany :(

Gość gość
Zostaw go...jest nienormalny, ma coś z psychiką..uciekaj od niego..bo jeszcze Ci krzywde zrobi

Gość gość
tego się boje :( ale mieszkamy juz razem, jestesmy od pol roku razem i coraz bardziej widze tą jego dziką fascynację morderstwami.. mnostwo przykładow mam, np. wczoraj przejrzalam mu historie w przegladarce i doslownie zamarłam :(... ale go kocham i nie chce odejść... moze to tylko takie fantazjowanie? Moze tak odreagowuje stres?

Gość gość
i ty z nim jeszcze jesteś? zabieraj manatki i jeszcze powiadom policje, żeby go przebadali, bo jeszcze z tego jakiś dramat wyjdzie.

Gość gość
Dodam, że na codzien jest bardzo łagodny, pomocny, uczynny... nikt by się nie spodziewał że w ulubionych ma sceny tortur, rozpruwania ludzi i inne okropności... Jestem nadal w szoku ... Mowicie zeby jednak uciekać?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
psychopaci zazwyczaj sa lagodni i uczynni. ludzie ich uwielbiaja! ale to tylko poza, maska. jestem psychologiem i radze ci, zebys sie od niego odciela, dla wlasnego dobra

Gość gość
A myślisz, że morderca to jest widoczny na pierwszy rzut oka..? zawsze się kamuflują, pod pięknym ubiorem, łagodnym charakterem, uczunnością,,żeby w razie czego nikt go o nic nie podejrzewał..UCIEKAJ JAK NAJDALEJ

Gość gość
nie uważasz za idiotyczne ze pytasz jakiś obcych ludzi na forum co zrobić z chłopakiem ? może lepiej by było z nim pogadać i rozwiązać problem

Powiem ci tak - największe wyśmienitości starożytnego Rzymu na temat których musiałaś uczyć się w szkole na sprawdzian delektowały się takimi scenami na igrzyskach czy choćby na co dzień bo im się nudziło.

Gość gość
Dajcie spokój. Ja jestem dziewczyną, uwielbiam thrillery, horrory, zdjęcia trupów itp. a na co dzień jestem uczynną dziewczyną i chętnie każdemu pomogę.