Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Joanne bardzo mi nerwy puszczają niestety. Już tak bardzo bym chciała żeby było po wszystkim. sporo dzisiaj m zrobił, bo mój tata przyjechał więc i mobilizacja większa :-D Także powoli do przodu . A mała mi prosiłaś o zdjęcia więc zrobię jak będzie wszystko gotowe. Póki co nie ma najmniejszego sensu, bo i korytarz cały pozastawiany i pokój tak samo :-/

Neska - jak się czujesz?? kiedy Ty poznasz płeć swojego maluszka?? Bullitka już wie, to niedługo ja z MałąNadzieją pewnie będziemy zdradzać tajemnicę, chyba, ze nasze dzidziulki się zakryją albo odwrócą pupcią jak mój ostatnio :) co do pościeli, mam parę rzeczy upatrzonych, wymyślonych i myślę, że oszczędzać nie będę, wiadomo, tam gdzie mogę coś taniej kupić, czemu nie, dlatego nie jestem za tym, aby komodę i regał kupować nowe, po co?? M też jest tego zdania, ze zaraz zmieniać się będzie :) no z łóżeczkiem to inaczej, mam swoje przekonanie, że powinno być nowe (no chyba, że po rodzinie), ale chcę nowe :) pierwsza dzidzia to i zaszaleć mozemy :) a Ty kupiłaś już coś dla swojego maluszka??

gościówa - cieszę się, ze tata Wam pomaga, a rodzeństwo?? nie mogą pomóc?? kurcze, żebyś Ty się nie nadwyrężała za bardzo, a wiadomo, jak będziesz miała porządek w domku to i nastrój wróci :) a tak ciągle w "pieleszach"...

No niespodzianka. Ale chyba juz nic sie nie zmieni co?? Joanne - ty pytalas mnie o ten kusku?? Lubisz ze szpinakiem?? Daisy - test pozytywny tez moze wskazywac ze dzieje sie cos pozytywnego ;). Gdzies czytalam ze testy owulacyjne wychodza pozytywne gdy doszlo do zaplodnienia. Gosciowa - a ty jak sie czujesz?? Zdjecia zaraz wysle Betka - ja tez uwielbiam sie maczac w wodzie. Morze, jezioro , basen. Wszystko Zyczliwa - no to masz duzo teraz na glowie. Napisz choc od czasu do czasu co u ciebie :)

Gość gość
upierałam sie ze beda córeczki i są :P wpadłam na momencik :) Bullitko gratuluje Ci zdrowych córeczek :) TO JEDNAK MAM SNY PROROCZE HE HE pamietasz bullitka jak pisalam Ci w dniu jak oznajmiłaś Nam ze jestes w ciaży, że śnila mi sie duża dziewczynka i jednak sen sie sprawdził komuś jeszcze wyśnić córeczke? he he życzliwa

Bulltika - chyba Daisy pytała, ale ja z chęcią się dowiem jak to robisz i jak wygląda, bo lubię kuskus, a robiłam chyba razem, moj M to taki ziemniaczany jest, ale szpinak to uwielbiamy :)

Joanne ja teraznic nie muszę robić :-) Ewentualnie pozamiatam i podłogi wymyję. M się przestraszył jak dostałam skurczy( o czy mu powiedziałam dopiero jak się pogodziliśmy że miałam) więc teraz raczej sam się łapie za robotę. A nie ma potrzeby mówić rodzeństwu ,bo już tylko takie drobne rzeczy zostają. Oczywiście trzeba poczekać aż gips czy co tam wyschnie i położyć gładz. Dlatego też wszystko tyle trwa. jestem takiego samego zdania, że jak są pieniądze to nie warto na dziecku oszczędzać. My niestety musimy patrzeć na kosztu póki co. Ale jakmaluszeksię urodzi to am nadzieję, że będzie lżej :-)

MN - aha, ja na poczatku czerwca idę do doktorka a potem będziemy umawiać się na połówkowe, może już u niego się dowiemy :) będzie 19 tydzień :) a Ty kiedy masz połówkowe?? juz termin ustalony??

Tak. Ide 23 czerwca. (najszybszy wolny termin). Z nadia tez dowiedzialam sie w 21tc w invicta jak bylam. A lekarz mimo wszystko nie dokonca byl pewny czy sie nie myli. Jednak nie :-)

Wyslalalam zdjecia na maila. Zyczliwa - no pamietam :). I wysnilas :) Joanne - wy tez juz niedlugo sie dowiecie. :) MN - to 5 tyg jeszcze

Bullitka jakie wyraźne te zdjęcia:) Dwie ślicznotki:) Bullitka ostatnio u lekarza maluch tak się odwrócił że nie było widać. Ja idę za tydzień w czwartek ale w przyszłą sobotę mam usg połówkowe to może tam będzie dokładniej widać.

Gość gość
bullitko cudowne córeczki tak jak pisze neska sa takie wyraźne, żę az chcesie Je dotknąć :) to co z imionami juz istalone? zobaczysz ze pokochasz sukieneczki, kokardki nawet kolor różówy pokochasz :p hi hi * Aniu najwazniejsze, ze skurcze były "chwilowe" i udało Ci sie dogadać z M. nawjżaniejszy dla Ciebie i Bartusia jest steraz pokój :* mi już o tej porze rok temu serce biło dużo szybciej :) ach Aniu to juz całkiem całkiem niedługo :) * Dziękuje Ci Joanne za info własnie sie rozglądam za lokalem wysłalam kilka zapytań i bede czekac na odpowiedz a zegar tyka :P * dziewczyny czekam na same dobre wiadomości, już niedługo bedziemy wybierac imiona dla pozostałych coreczek i syneczków :) ścisakm Was mocno :) buziaki życzliwa :) * Betko ściskam Cie mocno już niedługo i Tobie bedziemy gratulować cudownych, zdrowych Maluszków a co? Bullitka tez sie nie spodziewała bliźniaków :P Agaa napisz, że u Ciebie wszystko dobrze. odezwij sie :* Moje Kochanie mowil mi wczoraj, ze On to sie nie wzrusza tak Naszym slubem jak narodzinami Karolinki. mowi,ze najpiękniejsza życiowa chwila dla Niego bylo to jak poraz pierwszy zaraz po porodzie trzymal Karolke na rekach taka bezbronna, niewinna... Naszą. bede płakać razem z Wami jak urodza sie Wasze Malenswa tak WŁAŚNIE i Twoje Daisy też i Twoje Betko też i Twoje Evelyne też i Twoje Mała mi też i Twoje Aagness też :) bede najszczęśliwsza kafeteryjna Ciocia :) życzliwa

No te nasze tez nie chcialy sie pokazac. Tej jednej to nie dalo sie sprawdzic ale ze jednojajowe to myslimy ze 2 te same

Bullitko ja wiem ze to jeszcze 5 tyg. Ty masz usg co 2 tyg ale w pl nikt mi na nafz nie bedzie robil dwa razy w miesiacu ;-) Zdjecia super.

Kochane 20 minut temu weszłam do domu, pranie wstawione i znowu ze wszystkim nie zdążę ni trudno hehe Życzliwa moja mama jest z bliźniąt więc kto wie heh ;) Zmykam szykować się na basen.. chyba sama jadę.. Bullitka fotki jutro obejrzę na kompie bo teraz z kom piszę ;) Miłego wieczorku :*

Gość gość
Bullitka ale fajniutkie te Twoje dziewczyny :) i jakie wyrazne ;D ja po popoludniowej drzemce standardowo, jak nie prześpię sie jestem niezywa * MN no to ponad miesiąc Ci zostal ale szybko zleci, jestem ciekawa czy będzie przewaga chlopcow czy dziewczynek :D 2:1 dla dziewuch :P joanne

Joanne a morfologie masz ok? chcialabym szybciej miec to usg ale chyba nic nie zrobie. Poszlabym prywatnie ale wsumie co powiem mojemu lekarzowi od usg... Ze przyszlam bo co? Skoro kazal przyjsc w 21-22 tc... Tez ciekawa jestem jaka bedzie przewaga...a moze teraz wszystkie bedziemy mialy dziewczynki w tym samym terminie. W sumie to mi chyba bez roznicy. Maz chcialby chlopca... To wiem napewno.

MN - tak krew i mocz mam w normie :) pewnie ciekawość trochę jest, ale myślę, że jak kazał robić w czasie wskazanym, to pewnie już połówkowe, ja idę przed połówkowym to może coś się dowiem wcześniej, ale jakoś nie mam "parcia" na poznanie płci :) cieszę się, ze Bullitka wie, bo aż dwójkę ma w brzuszku... a jak Wam leżą meble z ikea?? cenowo wyszłoby ładnie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/series/11937/ ach ja to jestem miszczyni szukania "po taniości" :D no i tu są nowe :) a Poznań niedaleko :P

no tak, tylko obliczyłam transport, musiałabym mieć auto transportowe aby szafę przytargać bo cenowo...koszmar hehe

Joanne przesliczne mebelki. Kirdys ogladala gdzies takie fajne w zyrafki albo kwaitki motylko itd cale komplety... Chcialabym taki typowy pokoik dzieciecy... No ale coz...

MałaNadzieja - no "typowego" pokoiku niestety nie będziemy mieć ale zrobię kącik dla dzidziulki, no i liczę, ze jednak uda nam się sprzedać to mieszkanie w przeciągu roku, 2 lat, no i wymyśliłam, weźmiemy ojca kombi i się wszystko zmieści (już sprawdzone :D), bo za transport chcą więcej niż za cały komplet mebli, "tysiaka" prawie :| porażka :P

MN - jak Ty się czujesz?? czujesz jak maluch się rozpycha?? urósł Ci brzuchol od ostatniego zdjęcia??

MN - jesli wytrzymasz to poczekaj. Ja bylam pewna ze beda chlopcy a jednak dziewuszki :) Joanne - ja do mebli z ikei nie za bardzo jestem przekonana. Jakosc chyba nie jest za dobra

Joanne ja czuje sie ok...chociaz mam czasami lekkie bole brzucha no i dzis doskwieral mi krzyz znowu. Ogolnie jest ok. Dziekuje. A czy brzuch urosl.. Hmmm.... Nie wiem. Rano jest malusi ale jak juz zjem sniadanie to zupelnie inny ;-) A wydaje mi sie ze chyba ruchy czuje coraz czesciej, chociaz tez nie jestem pewna ;-) A jak Twoj brzusio? Fajne smoczki avent znalazlam ;-) z napisem I<3 mama

Taki kupie ;-) ttp://m.allegro.pl/avent-smoczek-ortodontyczny-uspokajacz-0-6m-i4172766263.html A ja kupilam meble z allegro jak sie przeprowadzalismy. Nie mielismy kasy a kupic cos trzrba bylo bo nic nie mielismy. Byly tanie bo za szafe dalam jakies 230zl a komoda tez cos kolo tego i swietnie sie sprawdzaja. Nic sie z nimi nie dzieje