Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gość
No pozostanie mi obciaganie haha ale peruki nigdy w zyciu! :D Smiechy smiechami nieladnie sie nie podpisac :p Ja wracalam do domu to ledwo przezylam tak mnie lewa strona klula jakbym miala dostac owulacje zaraz :D Chwile posiedze odpoczne i bede leciec po mloda. Zajrze wieczorkiem buziaki juz nie badzcie zle musialam sobie troche pomarudzic a komu jak nie wam :p Przynajmniej sie odzywacie ze u Was czasem bywa tak ze maz czuje sie zmuszany do seksu :D buziaczki :* Daisy

Gość gość
Nie wiem nie chcialabym by to byla Agnes kurcze dobrze mi sie z nia pisalo tez nie owijala w bawelne i to docenialam wolalabym by sie podpisala jesli nawet to ona przeciez nie ma nic zlego w 'obciaganiu'. Moze nazwa nie taka no ale mozna to przezyc :p D.

MałaMi - no to trzymam kciukasy aby jego nie było :D * gościówa - M wróci to 19 tydzień :D już doczekać się nie mogę, tu masz opinie na temat wózka passo, moze się przyda :) http://www.bangla.pl/opinie/p31888/euro-cart-passo-wozek-wielofunkcyjny * Daisy - marudź maruudź...:P, no i jeśli z jakiegoś powodu nie wyjdzie w tym miesiącu, to zrób HSG :)

gościówa - widzę, ze my łeb w łeb, ja też 3.06 na 10.40 :D a Ty??

Ha ha Daisy my to ostatnio zapomnieliśmy co to sex a co dopiero obciąganie :-D I do tego śpimy w pokoju obok kuchni gdzie wszystko słychać. Łóżko mega skrzypi,a ja nie mogę wydać z siebie żadnego " dźwięku" i to takie nienaturalne dla mnie ha ha ha. . Joanne ja nie wiem dokładnie, a nie chce mi się d**y ruszyć , żeby sprawdzić na którą godzinę. Coś koło 9. Aaaa te opinie czytałam. Logiczne, że każdeu nie dogodzisz. Głównie piszą, że jest ciężki i duży po złożeniu co mi absolutnie nie przeszkadza. Ten wózek ma byś solidny, masywny :-)

gosciówa - bo wózek dobiera się do warunków w jakich się mieszka przede wszystkim :) ja stawiam na coś innego, Ty na coś innego, każdy ma inne wymagania, dlatego są różne opinie, myślę, że ludzie często nie kierują się warunkami technicznymi sprzętu, stąd później negatywy :)

Gościówa współczuję Ci rety męczysz się biedna :( a tej babki od wózka wolę nie komentować :/ Mała Mi ja też myślałam że po zabiegu będzie łatwiej zajść Ehh super gdyby się okazało, że sam zniknął i tego Ci życzę :* Daisy a marudź ile chcesz!! Mi to nie przeszkadza a skoro Ci to pomaga to śmiało! Każda z nas może mieć marudny dzień-też takie miewam i piszę tu wtedy bo to pomaga :* A u mnie chyba nici z basenu-brzuch mnie boli i zaczynam pomału plamić więc tylko bym się stresowała no i ciężko by mi się ćwiczyło.....

Gosciowa - ja pewnie bede sie tak samo czuc jak ty . Ja juz teraz nie daje rady Mala mi - mam nadzieje ze jednak bedziesz mogla odrazu starac sie o dzidzie Betka - to lepiej ze teraz okres to akurat bedzie koniec na wyjazd Daisy - ja odkad w ciazy jestem to tylko 2 razy byl sex. Wiadomo ze ciaza wysokiego ryzyka wiec lepiej nie ryzykowac. Mojemu tez jest ciezko ale dajemyrade. Wierz mi ze twoj tez by dal rade

Bullitka - ja odkąd jestem w ciąży też tylko 2x, za drugim coś tam miałam i sam M powiedział, ze nie będziemy ryzykować....ale jak wróci to mu nie daruję, bo mam taaaaaką mega chcicę, a psiapsióła mnie ostrzegała, że nie odpuszczę hehe, miała rację :D

Dzięki dziewczyny za wsparcie :) Ja czekam i czekam na ta @, a ta paskuda przyleźć nie chce. Na złość jak na nią czekam, to ona się spóźnia :P Betka może mnie zarazisz :D * Bullitko jak tam w pracy? * A właśnie! Ciężaróweczki kochane! Przed chwilą byłam w lidlu i wzięłam gazetkę, a tam, że od 19 maja maja być staniki dla karmiących i legginsy ciążowe i sukienka jakaś i tunika ;) Jakby, któraś była zainteresowana :)

Gość gość
Witam was, , interesuje mnie jak to wyglądało u was i co myślicie o mojej historii. Okres spóżnia mi się od 2 miesięcy, w kwietniu kiedy po raz pierwszy w życiu spóżnił mi się okres 9 dni wykonałam test ciążowy jednak wyszedł on negatywny, bardzo mnie nie pokoiło moje samopoczucie ponieważ tydzień po wcześniejszej miesiączce to byl marzec, dostałam drobnego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, strasznie bolala mnie głowa 3 tygodnie od tamtego momentu co dotad mi sie nie zdarzało , miałam nudności i zawroty głowy jednak po okolo 5 tygodniach przeszło mi to , gdy okres sie spozniał 12 dni poszłam na bete jednak nie mialam mozliwosci odebrania wyników , i zadzwonilam do laboratorium tam poni nie podała mi dokladnego wyniku jedynie powiedziała ze w ciązy nie jestem , moje samopoczuce jednak od tamtego plamienia strasznie sie zmienilo boli mnie glowa mam mdlosci zawroty wahania nastroju, wstret do alkoholu chociaz wczesniej czesto wychodzilismy z mezem ze znajomymi i pilam alkohol bez problemu i zauwazylam ze caly czas wydziela mi sie biało kremowy bezwonny sluz. nie wiem juz co myslec , w poniedzialek ide do ginekologa jednak czy to moglo by byc ciaza ? dodatkowo od okolo tygodnia mam bole pochwy ... takie co jakis czas krotki

Joanne - haha no i tak zrob. Ja znowu wogole nie mam ochoty. Wogole. Ale niektorzy tak maja niestety Mala mi - a kiedy powinnas dostac? Goscu - mi sie wydaje ze beta 9 dni po terminie napewno juz by wyszla wysoka. W dzien okresu jest juz widoczna. Powinnas isc do ginekologa bo mozliwe ze dzieje sie cos niedobrego . :(

Bullitko no myślę, że do końca tygodnia na pewno.. Nie chce mis ię szukać kalendarza, ale dziś mam coś koło 28 dc, więc na spokojnie do niedzieli mogę dostać. Najgorzej mnie martwi, ze termin następnej @ przypadnie mi na zabieg.

Gość gość
dzieki za odpowiedz, jednak mimo wszystko mam nadzieje

A ja uprawiam seks normalnie... Nie zliczona ilosc razy od kiedy zaszlam. Kurcze u mnie nie ma lidla :-( Mysle ze stanika dla karmiacych jeszcze nie ma co kupowac bo niewiadomo jakie beda proporcje ale legginy chetnie byn zakupila

MałaMi - ano właśnie obejrzałam ulotkę i przyznam, ze cena staników fajna, ale rozmiary nie dla mnie, szerokie pod biustem...jeszcze :P * gosciu - fakt najlepiej wizyta u lekarza, bo jeśli beta nie wykazała, to nie jest ciąża, ja 2 dni po miałam już wysoką, a 4 dni to już w ogóle... a były jakieś stresy, zmiana klimatu czy coś podobnego?? @ zawsze regularnie przychodziła? tabsy anty bierzesz/brałaś?? dużo jest czynników co mogło Tobie rozregulować @. a dolegliwościami się nie sugeruj, ja miałam tak co miesiąc przez jakieś...2 lata :P

MałaNadzieja - ja zmieniłam bardzo szybko stanik na właśnie taki, bo szybko wyrosłam ze swoich i lekarz kazał zmienić na właśnie takie, pokazywał mi jak mają piersi leżeć, a te są najlepsze :) nie gniotę ich już w żadnych pushupkach :( i nie podnoszę "pod brodę" :P (oczywiście czytać miedzy wierszami :P) moje czekają...w sumie nie wiem na co, bo na pewno już nie wrócę do swojego rozmiaru ale...czekają :P

Gość gość
nie bylo zadnych stresow, ani zmian klimatu nic takiego ... dodam ze stosunek uprawialismy nie tylko wtedy , tzn tego 9 marca ale regularnie okolo 4 razy w tygodniu az do teraz

A ja tam sie akurat w takich stanikach nie czuje.... Wogole powiem szczerze ze nie lubam karmic piersia... Wiem ze nie dobrze ale czulam sie jak "dojna krowa"

Sorry walnęłam się, to będzie od 22 maja. Mała Nadzieja legginsy za 19,99 maja być, a nie masz gdzieś niedaleko, żeby podjechać?

gościu - no to tylko lekarz po badaniu może stwierdzić co jest nie tak, skoro nie ma @ a beta bliska zeru...może powtórnie zrób betę jeszcze przed wizyta u gina?? * MałaNadzieja - no ja niestety też się nie czuję w takich, mój pierwszy w życiu stanik bez fiszbin i z miękką miską :| koszmar jakiś, ale wiem, ze wygodniejszy, no i jeśli lekarz zalecił, to pewnie wie co robi :) nie wspomnę że brzydko w nich cycki wyglądają :P

U nas juz w lidlu to bylo kilka tyg temu. Kupilam sobie takie spodnie dresowe z lidla . Bardzo wygodne. Leginsy tez kupilam rozowe i czarne bo takie kolory tylko byly . Sa takie troszke swiecace i niby sa na cala noge ale bardziej paduja do pol lydki.

Ja cala poprzednia ciaze chodzilam w normalnych stanikach i nic mi sie z tego powodu nie stalo wiec mysle ze tym razem tez tak bedzie. Hehe. Mala mi moglabym podjechac. Ale jak mam dac na bilet ponad dyszke to nie oplaca juz mi sie to. To moge zamowic na allegro albo kupic poprostu drozsze. Co innego jakbym miala akurat lekarza bo kolo mojej przychodni jest lidl. Jednak wizyte mam 30 maja dopiero

Bullitka - bo to ulotka na dzień matki, a u Was był 11, jak u Niemców tak?? u nas pod koniec miesiąca, dlatego zapewne później :)

Gość gość
dzis juz czwartek , wiec nawet jezeli bete zrobie jutro to wynik dopiero w poniedzialek popoludniu.... wiec i tak mi to nic nie da, mam straszna nadzieje ze jestem w tej ciazy jednak moze to urojenia , i ten straszny bol pochwy .... i uczucie ciagle jak by mi mokro bylo .... sama juz nie wiem , w jednej chwili sie ciesze ze to moze to a zaraz jestem zalamana ze testy nie wychodza ....

MN - no to rzeczywiście bez sensu, tak sobie zamówisz z allegro z dostawą wprost do domu :) * Dziewczyny będziecie obchodzić prawie, że swój pierwszy dzień matki :) No niektóre to już obchodzą od jakiegoś czasu, więc podwójnie ;)

gosciu - beta i testy negatywne to nie jest ciąża, a dolegliwości można mieć jak jest problem z gospodarką hormonalną...

Gość gość
wiem , tylko bete robilam okolo 15 kwietnia nie wiem jaki byl dokladni wynik bo pani przez telefon podala jedynie ze nie ejstem w ciazy.. ale od tamtej pory regularnie wspolzylam wiec moze jednak jest nadzieja... tylko martwia mnie te bole pochwy

gosciu - a kiedy ostatni test robiłaś?? skoro nie ma od 2 miesięcy, to @ się zablokowała, a to nie jest normalne, jeśli jej nie ma to nie ma jajeczkowania, czyli nie możesz być w ciąży nawet jak współżyłaś w terminie późniejszym