Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razowykwaschlebowy

Czy tez uwazacie że sushi najbardziej krytykują ci których i tak na nie nie stac

Polecane posty

Gość razowykwaschlebowy

?

Gość gość
a co to susziiiiii?

Gość kelner z Rewala
na sushi stac kazdego, starczy je przygotowac wlasnorecznie :)

Gość gość
Nie, po prostu nie kazdemu smakuje. Jak dla mnie nie ma ono zadnego smaku. Chociaz lososia uwielbiam

Gość gość
nie, nie uważam tak

Gość gość
Ależ masz problem. :O

Gość Anielka Helenka
Nie wiem jak ten temat ma się do macierzyństwa i ciąży, ale ja nie rozumiem jak można nie lubić i krytykować sushi i nigdy się z tą krytyką osobiście nie spotkałam. No może u jakiegoś seniora, który nie próbował, bo nie ufa temu czego nie zna, ale po spróbowaniu było już git i zazwyczaj sięgają po więcej. A jeszcze jak im wyjaśnisz, że zdrowe, to olaboga :) zmietliby ci talerz sprzed nosa.

Gość gość
Nie, po prostu nie kazdemu smakuje. Jak dla mnie nie ma ono zadnego smaku. Chociaz lososia uwielbiam

Gość gość
Moim zdaniem, to jest smaczne. Ale d u p y nie urywa.

Gość Anielka Helenka
Nie ma smaku? :) Żartujesz? Chyba jadłaś bez sojowego, imbiru i wasabi...

Gość gość
Co to znaczy krytykować sushi?

Gość gość
przecież tunczyk w puszcze, ktorego prawie kazdy je to tez jest sushi bo to surowe mięso, nie gotowane, pieczone itp. Nie myślałyście o tym?

Gość gość
Wlasnie najbardziej nie smakuja mi te sosy

Gość Jak dla mnie sushi to
wyłacznie u Jiro. Polskie sushi to jakaś pomyłka :O

Gość gość
Puki co stać mnie na sishi Ale nie znoszę tego świństwa bo się boję pasożytów występujących w surowej rybie i nie jadam Tak jak nie jadam tatara I środki finansowe nie mają z tym nic wspólnego

Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci a tu temat o sushi i tych ktorym to nie s,akuja badz tez nie w zaleznosci od zawartosci portfela :) uwielbiam wieczory z kafeteria :D

Gość gość
U nas w galeri handlowej jest restauracja sushi i nikt tam nie jada wiec raczej nie jest tak ze nikogo nie stac tylko nie kazdemu to smakuje. Osobiscie nie znam osoby ktora by sie sushi zajadala.

Nie wiem, w sumie nie stwierdziłabym tego po moich znajomych :) chociaż jak tak pomyślę na sushi najczęściej może chodzą ci, którzy idą do restauracji raz kiedyś, a jak już idą wszystkim opowiadają gdzie byli, co jedli i za ile :D osobiście nie przepadam za sushi, tak samo jak np za kawiorem :)

Gość Anielka Helenka
Sos z połączeniu z maki i nigiri smakuje akurat. Pasta i imbir też jest git, ale z pastą trzeba uważać, żeby nie nabrać jej za dużo, bo jest ostrzejsza niż chrzan. Jak chcesz to zamień następnym razem sojowy na ketjap manis. Jest słodszy w smaku.

Gość gość
do tej co nie rozumie jak można nie lubić sushi - bez komentarza :O LUDZIE SĄ RÓŻNI!!! i różne rzeczy im smakują lub nie...

Gość gość
wszyscy którzy żreją tunczyka lubią sushi

Gość gość
No tam matki maja rozmawiac tylko o kupkach, obiadkach i dzieciach? Ja uwazam ze to fajny temacik

Gość Anielka Helenka
Ja u siebie w Carrefourze zauważyłam ostatnio Sushi Point, jako dodatkowa lada poza tymi standardowymi z mięsem i serami. :) Nawet obsadzili Wietnamczykami, żeby bardziej wschodnio i klimatycznie było. :D

Gość gość
Próbowałam, wprawdzie robione w domu ale ponoć po szkoleniu pod okiem eksperta i z dobrych składników. Jest niesmaczne, w najlepszym razie, a sos sojowy kojarzy mi się z maggi, w takim połączeniu było jedną z najobrzydliwszych rzeczy jakie jadłam, chociaż zwykle i łososia i ryż lubię. Z wasabi to samo...

Gość Anielka Helenka
U was w dużych Carrefourach też są te Sushi Point, czy to jakiś wyjątek?

Gość Anielka Helenka
Nigdy nie chciało mi się jeszcze bawić w rolowanie tego samemu w domu. Może kiedyś, kiedyś... Nie mam natchnienia, żeby się w to bawić. Cały dzień roboty (dla niewprawionego laika) i tylko chwila jedzenia.

Gość hujhbufrnjrn
a ja myślę, ze coś w tym jest :)

Gość gość
bez przesady, przecież sushi nie jest drogie... "startery" do własnoręcznej roboty można kupić za 30zł a w restauracji też koło 50zł wystarczy żeby sobie spróbować, to nie jest jakieś żarcie dla arystokratów ;-)

Gość mamaizona
nie, nie uwazam tak, bo mnie stac na sushi ale mi nie smakuje

Chociaż nie, źle napisałam :) nie że chodzą najczęściej ci, którzy sie chwalą, tylko niektórzy mam wrazenie nie tyle chodzą tam dla żarcia co dla lansu i stąd wiem, że tam byli bo opowiadali :) Inni nie wiem gdzie bywają bo nie mają potrzeby wspominania o tym PRZYPADKIEM :p