Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana maria

prezent na chrzciny dla dziewczynki

Polecane posty

Gość ana maria

cześć mamy i tatusiowie :) za tydz. w sb jedziemy na ślub kuzynki mojego męża, jest łączony z chrzcinami jej córki... i teraz nie bardzo wiemy co wypada i moglibyśmy kupić. do dzisiaj byliśmy pewni, że damy kopertę... ale okazało się, że większość daje kasę, ja jestem zwolenniczką prezentów :) no i nie ukrywajmy - przeraziły nas kwoty w tych kopertach. tysiąc, albo i więcej... my sami mamy roczną córkę, ja nie pracuję, obliczyliśmy że taniej wyjdzie jak po prostu wręczymy im coś innego niż kasa. myślę, że zamówimy zabawkę fishera - może szczeniaczek uczniaczek, albo garnuszek? albo krzesełko? jak uważacie, to będzie odpowiednie? słyszałam sugestie, że medalik albo kolczyki złote... ale mąż ani nie jest chrzestnym, ani nie utrzymujemy specjalnie zażyłych kontaktów. doradźcie, plis :)

Gość ana maria
upup!:)

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbccccccc
w zyciu bym nie dala zadnego medalika, rozańca, lyzeczki grawerka i innej tandety zabawki jak najbardziej ok. moga byc

Gość gość
Krzesełko do karmienia, krzesełko do kąpieli, mata edukacyjna, huśtawka, leżaczek-bujaczek. chusta, nosidełko, lampka-projektor.

Gość gość
a jeśli mają krzesełko do karmienia to po co im dwa?

Gość ana maria
właśnie nie wiem co mają ze "sprzętów". mała ma 4 miesiące, z maty pewnie już korzysta... pomyślałam, że wyprzedzę fakty i kupimy zabawkę polecaną od 12 m-ca życia :P

Gość gość
chrzciny to święto kościelne, więc i z kościołem powinno być związane. A więc jakiś medalion, biblia dla dzieci-coś co będzie pamiątką chrztu.

Gość ana maria
Pismo Św. głupio by było dać, ponieważ my nie jesteśmy jakoś specjalnie wierzący... sami nie mamy Biblii w domu :/

Gość gość
Sesja u fotografa.

Gość gość
Znów ten temat i te same k***y tępe od maty edukacyjnej z okazji sakramentu, życzę wam żeby wasi goście na ślubie i później mężowie na wszystkie poważne okazje typu rocznica kupili wam karton podpasek 1000 szt na pewno się ucieszycie bo przecież praktyczne... głupia baba to przekleństwo dla faceta a nie szczęście :-)

Gość ana maria
sorry, ale nie znalazłam TEGO SAMEGO tematu, który by dotyczył dziecka 4 miesięcznego i odpowiadał na pytanie : jaka zabawka fishera price jest polecana przez inne matki :) pozdrawiam

Gość gość
jak ktoś pisał to sakrament - więc myślę, że to powinna być jakaś pamiątka na przyszłość, a nie coś, co wyrzucą po roku.

Gość gość
piekne wydanie baśni

Gość ana maria
oooo, super pomysł!!! dzięki!

Gość ana maria
kupiliśmy konika morskiego fisher price :) nasze dziecko go ma i to jego najlepszy przyjaciel, myślę, że fajna i praktyczna zabawka na długie miesiące... pozdr

Gość kostrzak
Dobry wybór, fisher price ma fajne zabawki dla dzieci, sama kupowałam i moje dziecko ciągle się nimi bawi;) A zachowaliście paragon? Bo widziałam gdzieś, że Mattel ruszył z loterią świąteczną, więc możecie przy okazji skorzystać. Tam trzeba tylko wgrać paragon na listdomikolaja.pl i może uda się zgarnąć jakąś zabawkę;)

Gość gość
A ten konik to prezent na slun czy na chrzest ? Bo mi sie wydaje zr mlodym tez wypadalo by cod podarowac w prezencie np. Koperte