Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaMaretTa

ciągła ochota

Polecane posty

Gość PaMaretTa

nie wiem już co robić , mam 46 lat zawsze miałam powodzenie wśród mężczyzn ale byłam wierna tylko jednemu..jednak od dłuższego czasu nasze relacje popsuły się zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy łóżkowe.Jemu nie bardzo się chce a ja wręcz gotuję się od środka , cały czasem jestem podniecona , nie mogę sobie z tym poradzić , mieszkamy w bloku w którym jest wielu samotnych młodszych mężczyzn , z jednym z nich moje stosunki bardzo się zbliżyły , aż pewnego razu zaprosił mnie do siebie niby to na kawę ,skończyło się tak że rankiem obudziliśmy się u niego w sypialni , z jednej strony dręczą mnie wyrzuty sumienia a z drugiej mam wielką ochotę znów poświntuszyć z jakimś młodszym facetem który umie mnie zaspokoić...

Gość PaMaretTa
takie g****arskie teksty to sobie koleżankom z gimnazjum mów a nie mi , ja potrzebuje dojrzałego mężczyzny który wie czego chce

Gość gość
a na prawiczka miałabyś ochotę?

Gość PaMaretTa
ile lat ?

Gość PaMaretTa
ustalmy coś ja nie chcę pierwszego lepszego z przypadku , potrzebuję też uczucia ,czułości zara po tym ,przytulenia jak każda dojrzała kobieta..

Gość Mati333
ja mam 20 lat i ciągłą ochotę , moge robić ci co tylko zapragniesz będe twoim niewolnikiem co ty na to?

Gość PaMaretTa
ok będe szczere , interesują mnie zamożni faceci , zrobie co trzeba za odpowiednia kwote

Gość Karolcia46_
A gdyby tak popracowac nad soba i odrzucic pokuse. Ja tez mam 46 i tez temperament. I chociaz z mezem jest ok to mnie ponosi i to na coraz mlodszych. I oni to niestety wyczuwaja, a mi jest po prostu glupio...Nic nie robie ale czuje sie jakbym zrobila. Uwazam, niestety, ze seks uzaleznia i trzeba to temperowac zawczasu bo mozna wpasc w bledne kolo. A cholera szkoda energii i zycia. Tak uwazam. Jest kurcze tyle fajnych rzeczy, ktore mozna robic i nie ma sie pozniej kaca moralnego i nieprzespanych nocy....

Gość PaMaretTa
Karolcia zgadzam się z Tobą ale chyba przyznasz mi racje że nie ma nic lepszego niż penis w cipce kobiety to uczucie mhmm

Gość gość
Jak macie ciągłą ochotę i Wam brakuję kogoś kto Was zaspokoi to zawsze możecie jeszcze poszukać kogoś na mynago, na pewno wtedy nie będziecie mieli tego problemu.