Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vidmen

co zrobic zeby isc do łozka z nauczycielka

Polecane posty

Gość Vidmen

jak w temacie..dodam że mam 19 lat jestem w klasie maturalnie , podoba mi sie pare nauczycielek chce za wszelką cenę którąś z nich zaliczyć ..doradźcie co zrobić żeby je zdobyć albo jak zauważyć że one by coś ten tego chciały

Gość gość
Poproś o indywidualne korepetycje w jej domu. Też tak miałem i przeleciałem fajną młodą nauczycielkę i to nie raz. Później się jeszcze spotykaliśmy i ją posuwałem.

Gość Vidmen
serio mówisz ? ale to jak tak bede u niej na tych korepetycjach i co od razu podejść i ja zaczac całowac czy jak , pomóż mi prosze bardzo chce się z nimi kochać

Gość Vidmen
ale tak z marszu ? a jeśli ona to źle zrozumie ja tez chce jej zrobic dobrze nie jestem jakims napaleńcem chca po prostu poczuć jak to jest z taka dojrzała kobietą

Gość Vidmen
chyba tak zrobie zr****m ją w d*psko i sie spuszcze na pape :)

Gość gość
jesli cie uczy to raczej male szanse ze zgodzi sie na korepetycje :)

Gość Ufoludek1
Doktor Mosley radzi--ooo jaaaaaaaa pier.dole hahahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahhahaha

Gość gość
Musisz wyczuć czy ona też tego chce. Mów do niej w rozmowie jakieś dwuznaczne teksty. Np będzie miała w domu kaktus to zachwyć się nim i powiedz: o jaki długi i gruby on jest, itp. Załóż jakieś obcisłe spodnie i przed samym spotkaniem doprowadź penisa do wzwodu, najlepiej żeby widać było jego kształt poprzez obcisłe spodnie, a ty udawaj że nic się nie dzieje i obserwuj jej reakcję. Również zwróć uwagę czy ubiera się jakoś wyzywająco na spotkanie. Jak usiadłem u niej w takich obcisłych spodniach, ona zerkała na wybrzuszenie na nich, nasze spojrzenia spotkały się wreszcie już wiedzieliśmy oboje że tego chcemy.

Gość gość
Podejrzenia i powiedz poprostu. R***a się Pani odrazu czy trzeba korepetycje wykupić. I będziesz wiedzial wszystko