Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez maski

Ta jedyna czyli jaka

Polecane posty

Gość bez maski

Dobry wieczór, pytanie do Panów: Jakimi cechami psychofizycznymi ma dysponować, ewentualnie dysponuje kobieta, o której mówicie: "ta jedyna"?

Gość gość
pod prad kogo/czego? wierzysz w to co piszesz?

Gość gosc_
ma na myśli walnąć łbem w kontakt Dla mnie kobieca (chodzi mi o zachowanie jak i ubiór), nie idealistka, z głową na karku ;)

Gość bez maski
kobieca, delikatna bez nałogów ktora dba o czystosc ---- i to jest ta jedyna dla was?

Gość mądrzejsza od własnego ideału
i świadoma tego, że ideał jest doskonały. wyrocznia.

kazdy facet mogłby szczegołowo rozpisywac sie jaka kobiete pragnie ale na to zabrakłoby niedzielnego wieczoru, takie problemy rozwiazuje sie indywidualnie i powinnas Ty napisac jaka jestes a meskie społeczenstwo Cie oceni i wyda werdykt

Gość bez maski
Ja chce poznać Wasze zdania, opinie, oceny, punkt widzenia, nie proszę o osąd mnie.

Są trzy drogi: 1. Wygląda jak młoda Adriana Lima i jest niegłupia :) 2. Nie wygląda jak Adriana Lima, ale i tak się w niej zauroczyłem od pierwszego wejrzenia :) 3. Zakochałem się w niej po dłuższej znajomości :) Ale lepsze są odpowiedzi 1 i 2 :D Zwłaszcza 1 :)

2013-09-22 22:17:10 [zgłoś do usunięcia] Pan wedel kazdy facet mogłby szczegołowo rozpisywac sie jaka kobiete pragnie ale na to zabrakłoby niedzielnego wieczoru, takie problemy rozwiazuje sie indywidualnie i powinnas Ty napisac jaka jestes a meskie społeczenstwo Cie oceni i wyda werdykt X zabrzmiało to jak wycena klaczy na targu ;/

zadna klacz po prostu kazdy chce byc kochany tak jak autorka i zadajac takie pytanie zyje w złudzeniach ktore sama sobie pozniej przedtswia na własne potrzeby, dowartosciowanie sie jest wazna rzecza ale nie rozwiaze problemu

Pan wedel a czy wierzy Pan że tutaj ktokolwiek zacznie dowartościowywać autorkę???? ja uważam że obrzucą ją mięsem :(

gdzies musiała spróbowac, a jedna pozytywna opinia jest 100 razy wazniejsza niz 10 złych:)

Gość Ja wiedziałam że to
ta jedyna , gdy ona jeszcze dzieckiem była. Wyszła za mąż za innego, a ja nadal ją kochałem jak wariat. Nadszedł jednak dzień, że stanęliśmy przed ołtarzem. Choć od tego czasu minęło wiele lat nadal jest i będzie jedyna.