Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWIEDZCIE MI PROSZE jaki to ma sens cale to zycie powiedzcie

Polecane posty

Gość gość

Prosze Przypuscmy skoncze tą szkołe, zdam tą mature, pójde na studia.. I co? Ojciec mi bedzie opłacał jeśli w ogóle.. Będa to studia dzienne, wiec pracy nijak nie znajdę, bo trudno bedzie z grafikiem, a jeśli w ogóle to ona nie bedzie zwiazana z zawodem więc nie bede miała doswiadczenia.. Skoncze studia, zrobie licencjat i magisterke, i szukam pracy w swoim zawodzie i co? Nic bo wszedzie chcą doświadczenia albo pracy z takim wykształceniem nie ma. Więc nie bede miała kasy, nie bede miała gdzie mieszkac. chyba ze ojciec mnie bedzie opłacal co jest niemożliwe bo w koncu kojtnie a ja zostane z niczym. Czyli zero rodziny, zero mądrosci, zero pracy w dodatku z moim c******m zamknieciem w sobie nikogo nie poznam na dluzej, bede sama w obcym miescie, bez nikogo jak zwykle, bez kasy, bez pracy, bez mieszkania.. Więc po ch*j tu zyc w ogóle? Po ch*j ja sie pytam bo ja mam ochotę schować się pod kołdrę i płakac bo nic nie ma sensu !!!!!!!!!!!!

Gość aaask
to zrób inżyniera a potem doktora

Gość hello bitch
z takim podejściem do wszystkiego rzeczywiście nie wróże Ci sukcesu w życiu

Idź wcześniej do technikum a już na koniec szukaj sobie pracy, studia zrobisz zaocznie, albo i zostawisz je w połowie jak będziesz miał dobrą pracę!

Gość gość
A jak ja mam miec inne podejscie?? Jak? Jestem w 3 liceum wiec nie bardzo mozna przejsc do technikum. Zreszta za głupia na technikum jestem

Gość hello bitch
nie masz kogoś kto by Cię dowartościował? jeśli ktoś tego nie zrobi to dalej będziesz taka zgorzkniała jak stara baba

Gość gość
Mialabym inne podejscie gdybym wiedziała, że zawsze bede miała na kogo liczyć. A ja zostane w koncu sama bez ojca, a wtedy mogiła. Bo doskonale wiem, że sama sobie nie poradzę, bo za głupia na życie jestem. A jaki kurs? Płatne?

Gość gość
Nie jestem zgorzkniała jak stara baba, po prostu doskonale wiem jakie są moje "możliwości" - zerowe! I to mnie przeraża! Widzę wszystko koszmarnie całą tą przyszłość..

Gość gość
Czyli co tylko sznur i gałąź zostaje?

Gość gość
pogadajcie ze mną ludzie, proszę was:(

Na technikum jesteś a na studia nie? Zrób kurs fryzjerski, krawiecki... albo motorniczego tramwaju.

Gość Elektronikełee
życie nie ma sensu

Gość gość
Nie o to chodzi, że na technikum jestem a na studia nie.. Tylko na technikum trzeba się było zdecydować zamiast liceum i idą tam mądre osoby.. A wszedzie teraz trąbią, że przeciez po studiach nic sie nie ma..