Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przyszła mamcia

są tu przyszłe młode mamy

Polecane posty

Hej :) Są tu jakieś przyszłe młode mamy? Sama jestem bardzo młoda i myślę, że fajnie byłoby pogadać na wspólne tematy niż szukać czegoś, gdzieś nie wiadomo gdzie xD

Gość gość
Hej ja juz jestem mama 5 latka i od 5 miesiecy staram sie z mezem o kolejna dzidzie wiec mam nadzieje, ze sie uda jak cos to bedziemy mogly sobie popisac. Dodam tez, ze rowniez jestem mloda mama:))

Gość gość
ile macie lat ?

Gość gość
ja mam 26 (pislam mam juz dziecko)

Gość gość
ja mam 27 i 7 letnie dziecko i nie jestem w ciazy. Zreszta jzu nie chce. Ta trauma bedzie sie ciagnac przez cale zycie. Jedno dizecko mi wystarczy:))

Gość Jolcia1987
Ja mam jakos 5 latka wdomu i nie narzekam jak sobie kobitka nie moze wychowac dziecka topozniej takie sa ofekty... nie jest tak zle wazne jest wsparcie od faceta dobre podejscie i jest ok

Gość gość
to jak zrobilas sobie dzieciaka i nie masz w ojcu dziecka wsparcia? Boze czy wszystcy w tym kraju zaczynaja od d**y strony....jak slucham takich dziewuch to sie nie dziwie, ze ojciec dzieciaka ma cie gdzies

gościu skoro nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj na takie tematy :) I akurat nie było to zaczęte od d**y strony droga Pannico ^^ Byliśmy ze sobą dość sporo. A sytuacje w życiu bywają różne więc się nie udzielaj jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. :)

Gość gość
jestem przyszłą starą mamą, bo właśnie skończyłam 42 lata, a jestem w pierwszej ciąży, 6 miesiąc