Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro fajne produkty w ceny do wzięcia w biedronce

Polecane posty

Gość gość

wszystkie wędliny i parOwki 20% tańsze, banany 2,65

Gość gość
jak znam zycie to 15 minut po otwarciu sklepu biedota wykupi wszystko na pniu normalni ludzie nie musza rzucac sie na takie promocje:D

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
ja do "biedoty" nie naleze ale skoro robie tam zakupy i akurat jest promocja to czemu mam niby nie skorzystac?aaa juz wiem;)bo zostane nazwana "patologia";)

Gość gość
kuszące

Gość gość
jesli lecisz z samego rana zeby wyrwac 5 paczek parowek bo są w promoooooocji to, tak - jestes biedota i patologia.

Gość gość
zawsze to coś a biedronke mam pod nosem

Gość gość
Te co najwięcej szczekają pierwsze pobiegną

Gość gość
to pracownicy biedronek, lidli i tych innych sklepów dla plebsu sami dla siebie rodzin i znajomych zabierają większość tego przecenionego towaru co tydzień a na sklep dają tylko resztki. Nie wiedzieliście o tym? :)

Gość gość
Przecież te wędliny i parówki to w większości z mięsa oddzielanego mechanicznie, skórek, resztek, kości, chemii i wszystkiego co najgorsze. Za darmo bym tego jeść nie chciała.

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
nie kochana nie biegne z rana zeby wyrwac 5 paczek parowek bo sa w promocji.po 8 wracam poniewaz odpr core do szkoly i mam po drodze wiec zachodze po bulki mleko a przy okazji wiele niepotrzebnych rzeczy ktorych nie mialam zamiaru kupic(znacie to skads hehe;)) wiec czemu mam nie kupic 1 paczki wedliny ktora jest w promocji?;)

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
teraz i tak wszystko gmo albo niezdrowe lub z syropem glukozowo-fruktozowym.wiec co nam szkodzi parowki zjesc hehe.wczoraj kupilam serek do chleba president pomidorowo-cebulowy w domu z ciekawosci sklad przeczytalam.oczywiscie syropek glukozowo-fruktozowy;)w******am do smieci;/moglam w sklepie przeczytrac na pewno bym nie kupila takiego h*jostwa za przeproszeniem

Gość gość
dokładnie

Gość gość
wszystko ma teraz w sobie chemie. e-300- e 420. gdzies ostatnio ogladalam program na temat tych e- x. i tak z ciekawosci sprawdziilam w domu na serze, wedlinie, serkach. wszystko ma E.

Gość gość
no ale można kupić kawałek schabu czy szynki, dosmaczyć i upiec w piekarniku i mieć dobre mięsko na kanapki, a nie jeść te świństwa

Gość gość
można w ogóle zrezygnować z jedzenia mięsa, będzie zdrowiej :P

Gość aaaaauuuuuttoorkaaa
no ja do 14 roku zycia miesa nie jadlam i zyje;)

Gość gość
mi jakos nie wychodzi pieczenie mies.

Gość gość
To gotuj, też smacznie i zdrowiej niz gotowe wędliny:) Np tak: Nacierasz mięsko przyprawami, czosnkiem, solą, czym tam chcesz, zostawiasz żeby przeszło przyprawami (min kilka godzin). Wrzucasz na gotującą się posolona lekko wodę i od momentu ponownego wrzenia gotuj na małym ogniu 7-10 min (1kg mięsa). Zostawiasz pod przykryciem w gorącej wodzie na noc (można dodatkowo owinąć ręcznikiem). Rano powtarzasz gotowanie (nie wyjmuj juz mięsa , gotujesz w tej samej wodzie od zimnej do zawrzenia) i znowu 7-10 min. Po ponownym wystudzeniu jest gotowe. Smacznie, niepracochłonnie, banalnie łatwo.

Gość gość
wole pieczone. robilam kilka razy schab. zrobilam marynate. dobrze przyprawione ale mieso twarde nie wyszlo mi. to samo z szynka

Gość gość
Tp piecz pod przykryciem, polewając sosem z pieczenia kilka x, i koniecznie wstawiaj do dobrze nagrzanego piekarnika. Odkryj pieczone tylko na ostatnie 15 min, żeby skórka się lekko przypiekła- nie powinno wyjść twarde:)

Gość gość
zmienialm kuchenke na gazowa i koszmar. nie moge sie w niej nauczyc piec.