Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo preferujecie grzecznych czy niegrzecznych facetow Dlaczego

Polecane posty

Gość gość
Niegrzecznych, którzy są grzeczni dla nas :D

Gość gość
W Y P I E R D A L A J K U R W O

Gość głuptas222
Chyba niegrzecznych, bo są ciekawsi. Ale niegrzecznych w granicach prawa i rozsądku ;-)

Gość gość
ja nie chce jakiegos r****cza, ale grzeczny to on nie ma byc.. troche szalony i na pewno nie porżadnicki

Gość gość
Moorland, nie ma, przecież na kafeterii wszystko jest albo czarne albo białe, nie ma tych wszystkich odcieni szarości pomiędzy.

wiekszosc kobiet wybierze niegrzecznych z powodu złej interpretacji, kazda kobieta pragnie dobrego niegrzecznego seksu z facetem a tak na prawde nie jest to koniecznosc bo niegrzeczny facet nie rowna sie dobry niegrzeczny seks ot co

Gość gość
wylącznie grzecznych. Niegrzecznych ludzi (obu płci) skreslam.

Gość głuptas222
Grzeczni faceci, to zwykle nieciekawe osobniki, które nie mają własnego zdania, są mamisynkami i są zwyczajnie mdli. A taki niegrzeczny facet, i nie mówię o kryminalistach i chamach, są ciekawsi i nie idzie się z nimi nudzić

niegrzeczny to taki ktory brak mu kultury, nikogo nie słucha, krzywdzi ludzi a wiec kobiety pomyslcie czy na prawde dobrze interpretujecie to słowo? chyba myli wam sie z kims żywym wygadanym nieprawdaż?

Gość głuptas222
Nie chodzi o chama, jak napisałam. Jednak drażni mnie to, jak facet nie ma własnego zdania, albo z grzeczności nie dyskutuje, a przyznaje racje. Odrobina złośliwości i sarkazmu też jest oki. A w łóżku to nie na kobiety co preferuje non stop szybkiego misjonarza, prawda?

Gość gość
zgadzam sie z panem wedlem, przeciez slowo grzeczny ma okreslone znaczenie,

Gość gość
Taka natura, nie maja silnej woli, moralności, nie są zdolne do lojalności, wierności, dlatego wolą żeby facet za nie o tym decydował... krótko trzymał za pysk :-)

Gość gość
W ogóle słowo"grzeczny"w odniesieniu do faceta brzmi dziwnie.Kulturalny-wolę takie określenie i takiego pana wybieram. ..Niegrzeczny owszem ale tylko w łóżku.

Nie chciałabym kogoś kto jest zawsze grzeczny bo zwyczajnie sama taka nie jestem i źle bym się czuła :)

Gość definicje please
obydwu gatunkow.bo trzeba to ustalic

Gość poznalam raz w necie megachama
olewajace nastawienie do innych, umawianie sie i wystawianie, obrazliwe teksty o swojej bylej, o zdjeciu z mlodszymi kilka lat kolezankami powiedzial ze 3 fajne laski i jedna stara d**a, raz chcial sie do mnie wprosic niby z wizyta, powiedzialam ze jestem zmeczona po popoludniowej zmianie i nie mam ochoty na gosci, to powiedzial ze potrzebuje noclegu a moje towarzystwo nie jest mu na nic potrzebne raz "to "spotkalam w realu,rzucal chamskie teksty miedzy wierszami i wogole byl niemily przystojne toto nie bylo, wielki jak stodola i dziwnyt ryj, ale podobno laski tak mu sie pchaja do lozka ze je musi sila wyrzucac, a byla szpieguje go na kazdym portalu i jest smiertelnie zazdrosna

Niegrzecznych, bo sama do spokojnych i świętych nie należę,raz miałam grzecznego,ale zostawiłam go w p**du, bo wydawał mi się zniewieściały i wróciłam do mojego badboya :D